Διέρρευσε η «αγριεμένη» έκδοση N Line του νέου Hyundai Kona (videos)


Το μοντέλο πιάστηκε στα... πράσα σε υπαίθριο πάρκινγκ της Κορέας και ο φακός αποκαλύπτει τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες.

  • 28/12/2022

Μόλις πριν από μερικές ημέρες η Hyundai προχώρησε στην αποκάλυψη της νέας γενιάς του δημοφιλούς Kona το οποίο ξεχωρίζει με την τολμηρή του σχεδιαστική γραμμή αλλά τους μεγαλύτερους χώρους που προκύπτουν από την αύξηση του μεταξονίου.

Στη βασική φωτογραφία που δημοσίευσαν οι Κορεάτες παρέταξαν τις τρεις βασικές εκδόσεις τη νέας γενιάς: τη θερμική που θα περιλαμβάνει και την υβριδική, την αμιγώς ηλεκτρική και τη N Line. Η τελευταία θα αναλάβει τον ρόλο της sport πρότασης και θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Kona N το οποίο δεν αναμένεται να συμπεριληφθεί στη 2η γενιά του subcompact SUV.

Τι προηγούμενες ημέρες δύο διαφορετικά κανάλια στο YouTube με έδρα την Κορέα, το Woopa TV και το CarSceneKorea, είχαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν με το φακό τους ένα ανοιχτό πάρκινγκ και να καταγράψουν την έκδοση Ν Line, αποκαλύπτοντας σημαντικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Το μοντέλο που βλέπουμε στα videos είναι ένα πρωτότυπο δοκιμών σε ασημί χρώμα που συνδυάζεται με λευκά μέρη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τον κινητήρα που θα εφοδιάζει τη N Line έκδοση ωστόσο υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για τον τετρακύλινδρο turbo του 1,6 lt. που βρίσκουμε στην πρώτη γενιά και στέλνει τη δύναμη των 198 PS και των 265 Nm ροπής στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβώτιου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων.

Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή που κάναμε στο Hyundai Kona N Line εδώ.

Από εκεί και πέρα στα πλάνα με το εσωτερικό του αυτοκινήτου διακρίνουμε τις κόκκινες λεπτομέρειες στα καθίσματα και στο ταμπλό που «φωνάζουν» ότι έχουμε μπροστά μας τη sport έκδοση. Στον πίνακα οργάνων υπάρχει μια οθόνη με διαγώνιο 12,3 ιντσών ενώ τις ίδιες διαστάσεις έχει και η αντίστοιχη του infotainment system.

Δείτε τα videos με το νέο Hyundai Kona N Line…