Διέρρευσε η κολασμένη Alfa Romeo Giulia GTA των 620 ίππων


Οι μάσκες έπεσαν και οι Ιταλοί παραδέχονται ευθέως την εξέλιξη της πανίσχυρης Alfa Romeo Giulia GTA, την ίδια στιγμή που οι πρώτες εικόνες του αυτοκινήτου κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

  • 1/3/2020

Μια πρώτου μεγέθους έκπληξη περιμένει τους φίλους της Alfa Romeo, καθώς η μιλανέζικη φίρμας παραδέχεται ανοικτά πλέον την εξέλιξη της Giulia GTA, ήτοι την κορυφαία έκδοση του sport sedan η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα αποδίδει 620 ίππους.

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που οι Ιταλοί ουσιαστικά επιβεβαιώνουν την εξέλιξη του αυτοκινήτου, οι πρώτες εικόνες που διαρρέουν στο Διαδίκτυο σκιαγραφούν μια μπερλίνα με ακραία αεροδυναμικά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τα οποία αναδεικνύουν την πρόθεση της Alfa Romeo να εξαντλήσει τα τεχνικά μέσα που διαθέτει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή της.

Για την ακρίβεια όχι μόνο θα τα εξαντλήσει αλλά θα τα επεκτείνει ζητώντας τη «βοήθεια» της Ferrari για να επιτύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσει το ικανότερο και ταχύτερο sport sedan των ημερών μας.

Το σενάριο συνεργασίας Alfa Romeo – Ferrari φαντάζει εφιαλτικό για το γερμανικό κατεστημένο της κατηγορίας που θα δει από τη μία ημέρα στην άλλη να χάνει το στέμμα του βασιλιά.

Η συνέχεια επί της οθόνης καθώς η Alfa Romeo έχει προαναγγείλει την επιστροφή ενός θρύλου στις 2 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία θα άνοιγαν οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.