Διέρρευσε ο διάδοχος της Lamborghini Aventador – Θυμίζει Sian FKP 37 (photos)


Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του διαδόχου της Lamborghini Aventador ο οποίος θα εφοδιάζεται με τον πανίσχυρο V12 των Ιταλών.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: WIPO
  • 17/1/2023

Ο διάδοχος της Lamborghini Aventador βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα σκαριά της αυτοκινητοβιομηχανίας από την Μπολόνια. Τώρα, λίγο πριν το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του τον ερχόμενο Μάρτιο, κάνει την εμφάνισή του στα αρχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Η πατέντα έχει καταχωρηθεί από την "Automobili Lamborghini S.P.A.", που αποδεικνύει ότι πρόκειται για τα αυθεντικά σχέδια του μοντέλου, όμως αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι έχουν υποβληθεί στο αρμόδιο γραφείο της Β. Μακεδονίας.

Η ναυαρχίδα της Lamborghini δε διακρίνεται όσο ξεκάθαρα θα θέλαμε στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν, αφού πρόκειται στην πραγματικότητα για σκίτσα, οπότε η ποιότητα είναι σημαντικά μειωμένη, όμως πολλές είναι οι λεπτομέρειες που είναι αρκετά εμφανείς, σε σχέση με πατέντες άλλων μοντέλων.

Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για ένα δημιούργημα της Lamborghini, κάτι που προδίδει για παράδειγμα η μάσκα, που θυμίζει αυτή της Sian FKP 37, και οι εξατμίσεις στο πάνω μέρος του οχήματος σε σχήμα εξαγώνου, φαίνεται να έχουν διατηρηθεί, καθώς είναι μέρος της ταυτότητας των μοντέλων της εταιρείας.

Ο γιγαντιαίος διαχύτης θυμίζει την Centenario, ως προς το μέγεθος και την κατασκευή του, ενώ οι φωτογραφίες της πατέντας προσφέρουν μία πρώτη ματιά στον κινητήρα V12 του μοντέλου.

Φυσικά, όπως έχει επιβεβαιώσει η ίδια η εταιρεία, η παραδοσιακή ΜΕΚ θα συνοδεύεται από ένα υβριδικό σύστημα, και συγκεκριμένα μία μονάδα PHEV. Το νέο supercar της Lamborghini θα υπακούει στους «κανόνες» του εξηλεκτρισμού και της νέας εποχής, όπου οι κανονισμοί του Euro 7 είναι πιο κοντά από ποτέ, και ο περιορισμός των εκπομπών CO2 είναι απαραίτητος.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου που έχουν ήδη κυκλοφορήσει επιβεβαιώνουν και επιβεβαιώνονται από την πατέντα. Τα πίσω και εμπρός φανάρια σε σχήμα «Υ» βρίσκονται εκεί, όπως και οι υπερμεγέθεις εισαγωγές αέρα για την ψύξη του κινητήρα.