Διέρρευσε το Audi A6 facelift στην Κίνα


Οι πρώτες εικόνες που δείχνουν το Audi A6 L facelift ήρθαν από την Κίνα και αποκαλύπτουν πλήρως το ανανεωμένο πολυτελές γερμανικό σεντάν. Ποιές είναι οι μικρές αλλαγές που έχουν γίνει. 

  • 11/1/2022

Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες του Audi A6 L facelift είχαν κάνει την εμφάνιση τους το περασμένο καλοκαίρι και πάλι από την Κίνα και τώρα το ανανεωμένο πολυτελές μοντέλο διέρρευσε στην τελική του μορφή. Εδώ να διευκρινήσουμε ότι το Audi A6 L που διατίθεται στην κινέζικη αγορά είναι η έκδοση με το μεγαλύτερο μεταξόνιο χωρίς άλλες αλλαγές από το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο ανανεωμένο  Α6 είναι πολύ διακριτικές και πρέπει να κοιτάξουμε προσεκτικά για να τις εντοπίσουμε. Η πρώτη από αυτές είναι  η νέα μάσκα εμπρός που διατηρεί το σχέδιο Singleframe, έχει όμως νέας σχεδίασης χρωμιωμένες μπάρες και πιο τρισδιάστατη εμφάνιση.

Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει πλέον πιο καθαρή σχεδίαση και οι εισαγωγές αέρα έχουν επανασχεδιαστεί και απέκτησαν επίσης χρωμιωμένο διακοσμητικό στοιχείο. Οι προβολείς παραμένουν αναλλοίωτοι, ενώ έχει αλλάξει μόνο η φωτεινή υπογραφή των φώτων ημέρας LED. Στο πίσω μέρος έχει ανασχεδιαστεί ελαφρώς ο προφυλακτήρας και προστέθηκε μία λεπτή οριζόντια μπάρα χρωμίου που ενώνει τα πίσω φώτα. Νέα εξωτερικά χρώματα και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου που φτάνουν μέχρι τις 19 ίντσες σε διάμετρο θα είναι στο μενού του A6 facelift.

Στο τεχνικό κομμάτι, θα έρθουν βελτιώσεις στα υβριδικά σύνολα. Τα σύνολα βενζίνης και ντίζελ προσφέρονται ήδη με ήπια υβριδική τεχνολογία 48 volt και θα λάβουν μικρές τροποποιήσεις, ώστε να αυξηθεί η αποδοτικότητα τους, ενώ τα plug-in υβριδικά σύνολα θα έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας από 14,1 kWh τώρα για να αυξήσουν την αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία τους στα 60 χιλιόμετρα.

Το ανανεωμένο Audi A6 θα παρουσιαστεί μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2022 με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από το φθινόπωρο.