Διέρρευσε το επταθέσιο ηλεκτροκίνητο SUV της VW


Το μεγαλύτερο σε διαστάσεις SUV της Volkswagen αποκαλύφθηκε με τη βοήθεια των απρόσεκτων Κινέζων οι οποίοι και στο παρελθόν έχουν υποπέσει σε παρόμοια σφάλματα.

  • 4/2/2021

Ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια των ηλεκτροκίνητων προτάσεων της Volkswagen πρόκειται να προστεθεί πολύ σύντομα, συμπληρώνοντας την γκάμα της γερμανικής φίρμας με ένα μεσαίων διαστάσεων SUV.

O λόγος για το VW ID.6, οι πρώτες φωτογραφίες του οποίο διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας τις σχεδιαστικές γραμμές του ηλεκτροκίνητου SUV.

Όπως όλα δείχνουν το ID.6 θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη σε διαστάσεις πρόταση της συγκεκριμένης σειράς ηλεκτρικών μοντέλων, ισορροπώντας μεταξύ των προδιαγραφών ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου και ενός MPV, διαθέτοντας μάλιστα τρεις σειρές καθισμάτων και ως εκ τούτου τη δυνατότητα φιλοξενίας στο εσωτερικό του επτά επιβατών.  

Για την ώρα οι τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου παραμένουν άγνωστες, ωστόσο, το πρωτότυπο στο οποίο βασίστηκε η έκδοση παραγωγής του ID.3 διέθετε δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 306 ίππων και μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 82 kWh, οι οποίες εξασφάλιζαν αυτονομία 450 χιλιομέτρων.

Μετά και τη διαρροή των φωτογραφιών του ηλεκτροκίνητου VW ID.6 η επίσημη αποκάλυψή του δεν θα αργήσει να έρθει, ενώ μένει να αποδειχθεί αν το λανσάρισμα του αυτοκινήτου στην ευρωπαϊκή αγορά θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους ή θα μετατεθεί για τους λόγους που όλοι μπορούμε να φανταστούμε για το δεύτερο μισό του 2021.

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το επαναστατικό Volkswagen ID.3

Μάθετε τις τιμές πώλησης του VW ID.3!