Δίχως... μυρωδιά τα Ford για την Κίνα!


Και αυτό μετά από μια έρευνα που έγινε από την J.D. Power που είχε ως πόρισμα ότι 1 στους 10 Κινέζους δεν βρίσκει ελκυστική την μυρωδιά ενός καινούργιου επιβατικού.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 21/11/2018

Η μυρωδιά στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι ευχάριστη σε άλλους κατοίκους του πλανήτη αλλά όχι και για τους Κινέζους. Και αν σας φαίνεται μικρό αυτό το 10%, προσέξτε μιλάμε για την Κίνα, για την μεγαλύτερη παγκοσμίως αγορά και για περισσότερους από δύο εκατομμύρια οδηγούς!

Για αυτό το λόγο αρκετοί κατασκευαστές έχουν μελετούν τρόπους ώστε να απομακρύνουν τις μυρωδιές που αναδύονται από τα υλικά στο εσωτερικό για τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα που κατασκευάζονται ή που προορίζονται για την Κίνα.

Και επειδή κάθε τι καινούργιο μυρίζει σαν καινούργιο, ο πιο απλός τρόπος είναι ο αερισμός! Σε πρώτη φάση η Ford θα προσθέσει ένα τελικό στάδιο για κάθε αυτοκίνητο που βγαίνει από την παραγωγή αφήνοντας το με ανοιχτά παράθυρα στον ήλιο και με τέρμα το σύστημα κλιματισμού ώστε να απομακρυνθούν οι μυρωδιές από τα φρέσκα πλαστικά, τις επενδύσεις, τα δέρματα ή οτιδήποτε άλλο.