Dolce Vita: Έφαγε τις επιδοτήσεις για τον κορωνοϊό σε supercars!


Ο συγκεκριμένος άνθρωπος απέσπασε 5 εκατομμύρια δολάρια ως δάνειο βοηθείας, λόγω πανδημίας Covid-19, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία και το έριξε στη …«μεγάλη ζωή»!

  • 12/5/2021

Τα αμερικάνικα δικαστήρια κατηγορούν έναν τύπο, ονόματι Mustafa Qadiri, ο οποίος ευεργετημένος με το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων που εισέπραξε από την πολιτεία, ως δάνειο αλληλεγγύης για την κρίση της πανδημίας, αντί να βοηθήσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, το έριξε στις …«τρελίτσες».

Το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να γεμίσει το γκαράζ του με μπόλικα supercars και όχι μόνο.

Οι κατήγοροι στην Καλιφόρνια ισχυρίζονται πως ο άνθρωπος αυτός απέσπασε αυτό το εξωφρενικό χρηματικό ποσό για οικονομική ενίσχυση εταιρειών, που δεν ήταν καν σε λειτουργία. Με το που πήρε στην κατοχή του τα χρήματα, αγόρασε μια Ferrari 458 Italia του 2011, μια Lamborghini Aventador S του 2018 και μια Bentley Continental GT του 2020.

Και σαν μην έφτανε αυτό, πήγε πλουσιοπάροχες διακοπές και φούσκωσε φυσικά τον τραπεζικό του λογαριασμό. Το περιεχόμενο των πληροφοριών αυτών προέρχεται από το Twitter και όποιος θελήσει να τις διαβάσει αναλυτικά ή να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, μπορεί να δοκιμάσει το site τους.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος «εξυπνάκιας» είναι τραπεζική απάτη (4 φορές), ηλεκτρονική απάτη (4 φορές) και ξέπλυμα μαύρου χρήματος (6 φορές).

Σύμφωνα με τους New York Times, οι δικηγόροι που δραστηριοποιούνται στην Καλιφόρνια, θεωρούν πως αν ο Mustafa Qadiri καταδικαστεί για όλες τις κατηγορίες, αντιμετωπίζει έως 302 χρόνια φυλάκισης.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.