Δωρεάν απόσυρση & 2 χρόνια επέκτασης εγγύησης για όλα τα Honda & Mitsubishi


Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. προσφέρει πρόγραμμα δωρεάν απόσυρσης και επέκτασης της  εγγύησης του αυτοκινήτου για επιπλέον δύο (2) χρόνια μετά τη λήξη της εργοστασιακής, μέσω του  Δικτύου των Επισήμων Εμπόρων/ Συνεργείων.

  • 7/10/2014

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας της Honda και Mitsubishi Motors στην Ελλάδα, πιστή στη δέσμευση της  να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της, προσφέρει πρόγραμμα Δωρεάν Απόσυρσης και επέκτασης της  εγγύησης του αυτοκινήτου για επιπλέον δύο (2) χρόνια μετά τη λήξη της εργοστασιακής, μέσω του  Δικτύου των Επισήμων Εμπόρων/ Συνεργείων.

Το πρόγραμμα Δωρεάν Απόσυρσης προσφέρει όφελος στον υποψήφιο πελάτη Honda & Mitsubishi Motors από €870 για το Mitsubishi Space Star έως €2,800 για το  CRV 2.0 lt., ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει.

Τέλος το πρόγραμμα «+2 χρόνια επέκτασης εγγύησης» αφορά όλα τα καινούρια αυτοκίνητα Honda και Mitsubishi Motors. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν παροχή του προγράμματος είναι η συντήρηση του αυτοκινήτου να πραγματοποιείται στα χρονικά όρια που προβλέπει ο κατασκευαστής, ακολουθώντας το πρόγραμμα Πανευρωπαϊκής συντήρησης, ανεξάρτητα από το αν έχει αλλάξει ιδιοκτήτη ή όχι.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα «+2 χρόνια επέκτασης εγγύησης» και μέχρι του μέγιστου ορίου των 150.000 χλμ. (οποιοδήποτε από τα δύο έρθει πρώτο) καλύπτει τα:

Μηχανικά μέρη
Ηλεκτρικά μέρη και
Ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου