Δωρεάν απόσυρση από τη SEAT


Η SEAT Τεχνοκάρ ανακοίνωσε το νέο προωθητικό της πρόγραμμα για τον μήνα Μάρτιο το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν παροχή του οφέλους απόσυρσης για νέες παραγγελίες Leon & Toledo μέχρι 31/3/2015

  • 9/3/2015

Το πρόγραμμα δωρεάν παροχής του οφέλους απόσυρσης για τα Leon & Toledo ενισχύει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της πρότασης της SEATαφού στην ουσία προσφέρει συνολικά πολλαπλάσιο όφελος για τον πελάτη. Χαρακτηριστικά, για το Leon το συνολικό κέρδος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3.700€ (2.800€ όφελος απόσυρσης + 900€ έκπτωση τιμοκαταλόγου), ενώ για το Toledo το κέρδος φτάνει έως 3.320€ (1.430€ όφελος απόσυρσης + 1.890€ έκπτωση τιμοκαταλόγου).

Η ανταγωνιστικότητα του πρόγράμματος «Δωρεάν Απόσυρσης» ενισχύεται με την διάθεση προαιρετικών πακέτων εξοπλισμού Plus για τα Leon & Toledo, μία ιδιαίτερα εκλυστική πρόταση με σημαντικά οικονομικά πλεονεκτήματα για τον υποψήφιο πελάτη που αναζητά πλήρη εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα τα πακέτα εξοπλισμού Plusπεριλαμβάνουν:

Leon Style Plus: Φώτα full LED, ζάντες αλουμινίου 17”, Media system Plus με χρέωση 950€
Leon FR Plus: Φώτα full LED, ζάντες αλουμινίου 18”, Media system Plus, πανοραμική ηλιοροφή με χρέωση 1.650€
ToledoReferencePlus: Zάντες αλουμινίου 16”, προβολείς ομίχλης με χρέωση €290
Τοledo Style Plus: Sound system 2.1, Βluetooth με χρέωση €200

Παράλληλα, η SEAT Τεχνοκάρ ανακοίνωσε την παράταση του προωθητικού προγράμματος «SEAT Ibiza με Τριπλό Κέρδος» μέχρι τις 31/3/2015.

Το Προωθητικό Πρόγραμμα για το Ibiza περιλαμβάνει:
-    Standard εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον πελάτη.
-    Νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της VolkswagenBank, με  μηνιαία δόση που ξεκινά μόλις από 110€ το μήνα.
-    Προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus τα οποία προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού.