Δωρεάν φόρτιση για το Volkswagen ID.4 στις ΗΠΑ


Η Volkswagen ανακοίνωσε θα παρέχει στους ιδιοκτήτες του ID.4 τη δυνατότητα να φορτίζουν το αυτοκίνητο χωρίς κόστος για τρία χρόνια. To νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο, 23 Σεπτεμβρίου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 22/9/2020

Εκπρόσωπος της Volkswagen ανακοίνωσε ότι όσοι αποκτήσουν το ID.4 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, είτε αγοράζοντάς το, είτε μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης, θα έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν χωρίς κανένα κόστος το αυτοκίνητό τους για μια περίοδο τριών ετών, ανεξαρτήτως αριθμού φορτίσεων. Όπως έγινε γνωστό, αυτό θα μπορεί να γίνεται στους σταθμούς ενέργειας του δικτύου «Electrify America», ο αριθμός των οποίων ξεπερνά τους 470 σε όλη τη χώρα. Σε αυτούς, προς το παρόν, υπάρχουν προσαρτημένοι περισσότεροι από 2.000 ταχυφορτιστές ενέργειας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Scott Keogh, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Volkswagen Αμερικής, οι ιδιοκτήτες δεν θα έχουν καμία οικονομική υποχρέωση για την ενέργεια που θα χρειαστούν σε αυτό το χρονικό διάστημα, ούτε θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση στην τιμή αγοράς του νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV μοντέλου της γερμανικής εταιρείας. Όπως δήλωσε ο κ. Keogh «με το να προσθέσουμε τρία χρόνια δωρεάν ταχυφόρτισης μέσω του δικτύου “Electrify America ” εξαλείφουμε όλες τις δυσκολίες που σκέφτεται ότι πιθανόν θα αντιμετωπίσει ο τυπικός αγοραστής ενός SUV για να στραφεί σε ένα ηλεκτροκίνητο όχημα αυτής της κατηγορίας».

Το ID.3 θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο (σημ.:23 Σεπτεμβρίου) και η Voklswagen δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τα φώτα του οχήματος. Θυμίζουμε ότι βάσει του προγράμματος που έχει εκπονήσει ο Όμιλος VAG, ως το τέλος του 2024 πρόκειται να επενδύσει περίπου 34 δισεκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία γραμμών παραγωγής αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων και δικτύου υποστήριξης αυτών, στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Κίνα.