Drift Mansion: Ένα θέρετρο για τους λάτρεις της πλαγιολίσθησης


Πολλοί ονειρεύονται μόλις ξυπνάνε να μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους και να κάνουν drift στην αυλή τους. Για τους περισσότερους είναι μια ζωηρή φαντασίωση που καταπνίγεται από την έλλειψη χώρου και τους θυμωμένους γείτονες.

  • 31/8/2022

Καλώς ήρθατε στο Little Talladega, αλλιώς γνωστό ως Drift Mansion. Είναι ένα Bed & Breakfast Hotel 800 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στην αγροτική περιοχή του Μιζούρι, χτισμένο για να φιλοξενήσει έως και 20 άτομα.

Σχεδιασμένο ως ο παράδεισος της ταχύτητας, είναι ιδανικό για πάρτι γενεθλίων, μπάτσελορ, για αποδράσεις ή απλώς ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο με τους φίλους. Εκτός από την πίστα μήκους 1/4 μιλίου που περιβάλλει το κτήριο, υπάρχει επίσης μια χωμάτινη διαδρομή μήκους 1/8 μιλίου, ένα arcade, μια πισίνα, ένα γήπεδο τένις, ένα γήπεδο μπάσκετ και μια λίμνη ψαρέματος με όλα τα εφόδια στις εγκαταστάσεις.

Υπάρχει πολυάριθμο προσωπικό που θα σας δώσει πρόσβαση σε καρτ, ATV και μια σειρά από μονοπάτια εκτός πίστας. Μπορείτε να φέρετε ακόμη και τα δικά σας αυτοκίνητα εάν θέλετε να επωφεληθείτε πλήρως από την κλειστή διαδρομή, αλλά θα σας κοστίσει επιπλέον.

Μέσα στο ξενοδοχείο τα δωμάτια είναι προκαλούν θαυμασμό. Η κύρια σουίτα είναι ντυμένη στα χρώματα της Αμερικάνικης σημαίας. Στον κάτω όροφο υπάρχουν υπνοδωμάτια αφιερωμένα στους οδηγούς αγώνων Dale Earnhardt και τον Ricky Bobby, ενώ στον δεύτερο όροφο θα βρείτε κρεβάτια που έχουν το σχήμα ενός Skyline GT-R R32 και ενός Nissan 300ZX.

Εάν θέλετε να κάνετε κράτηση η αλήθεια είναι ότι θα σας κοστίσει αρκετά. Το Drift Mansion έχει ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων, ξεκινώντας από 2500 $ τη βραδιά. Αυτή η τιμή αυξάνεται μόνο όταν προσθέσετε διανυκτερεύσεις ή αποφασίσετε να φέρετε τα δικά σας αυτοκίνητα.