Δυναμική παρουσία η Chrysler!


Η ετήσια διοργάνωση της ΔΕΘ βρίσκεται πάντα στις προτεραιότητες της Chrysler Jeep Ελλάς, η οποία εμπράκτως απέδειξε την πίστη της στο θεσμό, επιλέγοντας την 63η ΔΕΘ για την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου της Chrysler 300M, την 64η για την πρώτη παρουσίαση του Jeep Grand Cherokee και την 65η ΔΕΘ για την αντίστοιχη παρουσίαση του Chrysler PT Cruiser.
  • 30/9/2003
&00 Η ετήσια διοργάνωση της ΔΕΘ βρίσκεται πάντα στις προτεραιότητες της Chrysler Jeep Ελλάς, η οποία εμπράκτως απέδειξε την πίστη της στο θεσμό, επιλέγοντας την 63η ΔΕΘ για την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου της Chrysler 300M, την 64η για την πρώτη παρουσίαση του Jeep Grand Cherokee και την 65η ΔΕΘ για την αντίστοιχη παρουσίαση του Chrysler PT Cruiser.
Έτσι και φέτος, η Chrysler για μια ακόμα φορά συμμετείχε με επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο κτίριο του αμερικάνικου περιπτέρου. Εκεί, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα μοντέλα Chrysler, Sebring Cabrio και PT Cruiser, πλαισιωμένα από τα παγκοσμίως καταξιωμένα Jeep, Wrangler, Cherokee Renegade και Grand Cherokee Overland.
Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία, καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, να προγραμματίσουν ένα test drive όποιου μοντέλου Chrysler - Jeep τους ενδιέφερε καθώς επίσης και να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών, την άριστη ποιότητα των προϊόντων Chrysler - Jeep και τα πρωτοποριακά χρηματοδοτικά προγράμματα., ειδικά σχεδιασμένα για τους πελάτες της.
Τέλος, το περίπτερο της Chrysler - Jeep τίμησαν με την παρουσία τους ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, κ. Thomas Miller και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Γιάννος Παπαντωνίου, όπου αντάλλαξαν απόψεις με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Ανδρέα Σουλουτζιδάκη, για την πορεία της αγοράς του αυτοκινήτου αλλά και της Chrysler ειδικότερα, με βάση τα νέα μέτρα μειωμένης φορολόγησης και μερικής κατάργησης του τεκμηρίου διαβίωσης.

e-go.gr