Δυναμική παρουσία της Citroen Γιαννίρης στην 80η ΔΕΘ


Όλη η γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Citroen και της DS στην 80η ΔΕΘ.

  • 8/9/2015

Στην 80η ΔΕΘ, η οποία θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, η Citroen Γιαννίρης, επίσημος διανομέας και επισκευαστής Citroen και DS στη δυτική Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει ολόκληρη τη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Citroen και της DS.

Στο περίπτερο της Citroen Γιαννίρης που βρίσκεται μπροστά στην είσοδο του συντριβανιού (τομέας Α5 - Α8), σε ένα χώρο 400 τ.μ., οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλα τα μοντέλα της Citroen καθώς και ολόκληρη τη γκάμα της DS. Τα ξεχωριστά DS3, DS4 και DS5, αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα του κοινού.

Επίσης, το περίπτερο της Citroen Γιαννίρης στη ΔΕΘ θα είναι άκρως ενδιαφέρον για τους λάτρεις των νέων τεχνολογιών, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλες τις νέες τεχνολογίες Citroen. Έτσι οι επισκέπτες θα μπορέσουν να διαπιστώσουν τη χρησιμότητα καθώς και τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνει ο οδηγός.

Η Citroen Γιαννίρης, Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής Citroen και DS από το 1985, διαθέτει ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στον τομέα των πωλήσεων καθώς και του after sales.