Δύο ακόμη διακρίσεις για την Goodyear


Το νέο Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 και το Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 κατέκτησαν την πρώτη θέση στον έγκριτο θεσμό των Προϊοντικών Βραβείων του περιοδικού «Auto Express» όπως ανακοινώθηκε μέσα στον Ιούνιο. 

  • 13/7/2016

Τα δύο βραβεία έρχονται ως συνέχεια των χαρακτηρισμών «Best Buy/ Η Καλύτερη Αγορά» και «Commended/ Επαινεθέν» στην συγκεντρωτική έκδοση δοκιμών του περιοδικού για τα θερινά, τα χειμερινά και τα παντός καιρού ελαστικά που εκδόθηκε το 2015.

Πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από λεπτομερείς δοκιμές σε μια σειρά από παραμέτρους όπως η πέδηση σε πάγο και σε βρεγμένο οδόστρωμα, το κράτημα σε στεγνό οδόστρωμα και η αντίσταση κύλισης. H Goodyear κατάφερε αυτή τη μεγάλη επιτυχία ανταγωνιζόμενη  τις υπόλοιπες μεγάλες εταιρείες ελαστικών της αγοράς. 

Προϊοντικό Βραβείο Ελαστικού Παντός Καιρού

Πρόκειται για ένα ακόμα βραβείο που έρχεται να προστεθεί στα πολλά που έχει αποσπάσει το Vector 4Seasons Gen-2 καθώς το ελαστικό πήρε πρόσφατα την πρώτη θέση στη συγκριτική δοκιμή παντός καιρού του γερμανικού περιοδικού AutoBild.

Το Vector 4Seasons Gen-2 είναι ένα παντός καιρού ελαστικό που επικεντρώνεται στις εξαιρετικές επιδόσεις το χειμώνα και τις άψογες δυνατότητες του το καλοκαίρι και μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες στο δρόμο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το ελαστικό βασίζεται σε περισσότερα από 30 χρόνια καινοτομίας στα ελαστικά παντός καιρού καθώς και στην πολύχρονη εμπειρία σε πρώτες τοποθετήσεις αφού από τις προηγούμενες γενιές του έχει τοποθετηθεί σε εκατοντάδες διαφορετικά οχήματα που περιλαμβάνουν μεγάλους κατασκευαστές όπως η Volkswagen, η Audi, η Fiat, η Jeep, η Opel, η Ford και η Renault.

Προϊοντικό Βραβείο Χειμερινού Ελαστικού

Τα γερμανικά περιοδικά «auto motor und spor» και ACE έχουν δώσει πολύ υψηλή βαθμολογία στο Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 με το «auto motor und sport» να του δίνει την πρώτη θέση στην πιο πρόσφατη δοκιμή χειμερινών ελαστικών του 2015 και το «ACE» να του αποδίδει το σήμα με την ένδειξη «very recommended/ Εξαιρετικά Προτεινόμενο».

Το UltraGrip Performance Gen-1 προσφέρει τέλεια απόσταση πέδησης στο χιόνι και μειωμένο κίνδυνο υδρολίσθησης ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ό,τι αφορά τη φθορά του πέλματος.

Η σειρά UltraGrip της Goodyear έχει μια τεχνογνωσία δεκαετιών στα χειμερινά ελαστικά η οποία είναι ξεκάθαρη ειδικά από τη στιγμή που αποσπά τις διακρίσεις τη μια μετά την άλλη σε συγκριτικές δοκιμές σε όλη την Ευρώπη.