Δύο free laps σε οβάλ πίστα NASCAR σε όσους εμβολιαστούν!


Ό,τι πιο ευφάνταστο για να πείσουν τους Αμερικανούς πολίτες σκέφτηκαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, προκειμένου να εμβολιστούν κατά της Covid-19.

  • 15/5/2021

Το αυτοκινητοδρόμιο του Talladega στην περιοχή της Alabama των ΗΠΑ, θεωρείται ως το πιο εμβληματικό για πολλούς, ακόμη και από την θρυλική Daytona και αποτελεί όνειρο για τους περισσότερους Αμερικανούς να «γυρίσουν» με το αυτοκίνητό τους στην οβάλ αυτή πίστα.

Πλέον, αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την προϋπόθεση να κάνουν το εμβόλιο στο εμβολιαστικό κέντρο που θα βρίσκεται στο αυτοκινητοδρόμιο και να είναι ηλικίας άνω των 19 ετών. Οι υπεύθυνοι της πίστας, προσφέρουν τη δυνατότητα της οδήγησης σε αυτή την εντυπωσιακή πίστα NASCAR δύο ελεύθερων δοκιμαστικών γύρων σε όσους προσέλθουν να εμβολιαστούν και κάνουν τεστ Covid, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ενήλικες, τα αυτοκίνητα στην ιδιοκτησία τους και φυσικά να είναι ασφαλισμένα. Οι οδηγοί ηλικίας 16 έως 18 ετών μπορούν επίσης να συμμετάσχουν, με τη συγκατάθεση του κηδεμόνα τους.

Τα free laps δεν θα γίνουν σε ταχύτητες NASCAR, αλλά θα ακολουθήσουν το τέμπο του προπομπού, που ωστόσο θα είναι σε ρυθμούς… race και θα «γυρίσουν» δύο φορές την πίστα των 2,66 μιλίων με την κλίση των 33 βαθμών.

Όπως και να έχει πρόκειται για μια καλή ιδέα για την ευαισθητοποίηση  του εμβολιασμού και μακάρι να βρει μιμητές και αλλού.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.