Εδώ μπορείτε να δείτε live το δεύτερο virtual γκραν πρι της Formula 1!


Απόψε (22.00) θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας εικονικής πραγματικότητας με μονοθέσια της Formula 1, ο οποίος έρχεται για να καλύψει το «κενό» που δημιουργεί η έλλειψη κανονικής δράσης λόγω COVID-19.

  • 5/4/2020

Κανονικά σήμερα επρόκειτο να διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας της σεζόν της Formula 1, στο νεόδμητο σιρκουί στους δρόμους της πρωτεύουσας του Βιετνάμ, Ανόι. Όμως η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει στον… πάγο κάθε αθλητική δραστηριότητα και φυσικά και τη Formula 1.

Απόψε, όμως, θα έχουμε τον δεύτερο virtual αγώνα Formula 1. Όχι στο Βιετνάμ, καθώς η καινούρια πίστα δεν υπήρχε στο περυσινό παιχνίδι «F1 2019» της Codemasters, αλλά στο «Albert Park» της Μελβούρνης!

Στις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδος, λοιπόν, σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ, όπως οι Charles Leclerc, Lando Norris, Alex Aldon, Antonio Giovinazzi, George Russell, Nicholas Latifi, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009, Jenson Button, ο Anthony Davidson, ο Johnny Herbert και πολλοί άλλοι, θα… τρέξουν στη Μελβούρνη!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την COSMOTE TV στη χώρα μας, αλλά και από το επίσημο κανάλι της Formula 1 στο YouTube. Συντoνιστείτε, λοιπόν, διότι αναμένεται συναρπαστική μάχη!