Έγγραφο αποκαλύπτει την ημερομηνία που θα λανσαριστεί η Toyota GR Corolla!


Στην Αμερική διέρρευσε έγγραφο μέσα από το οποίο γνωστοποιείται (;) η ημερομηνία που θα προσγειωθεί στις αντιπροσωπείες το ιαπωνικό hot hatch. 

  • 23/2/2022

Όλοι είχαμε ακούσει και είχαμε διαβάσει το προηγούμενο διάστημα τις φήμες που ήθελαν τη νέα Toyota GR Corolla να αποκαλύπτεται πλήρως προς το τέλος του 2022.

Όλες αυτές οι πληροφορίες, ωστόσο, δεν εδράζονταν σε κάποια στοιχεία αλλά σε εσωτερική πληροφόρηση των ξένων μέσων, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σχετικά με την αξιοπιστίας τους.

Τις τελευταίες ώρες όμως είχαμε μια νέα εξέλιξη που βάζει ...φωτιά στην αναμονή του μοντέλου που φέρει την υπογραφή της Gazoo Racing, με τη δημοσιοποίηση ενός video στο κανάλι Driven District όπου παρουσιάζεται ένα έγγραφο αμερικανικής αντιπροσωπείας. Το έγγραφο έχει τον τίτλο «2022 New York Region Priorities» και παρουσιάζει ένα ημερολόγιο με την κυκλοφορία των επερχόμενων μοντέλων.

Στο 1:20 του video εμφανίζεται πως η Toyota GR Corolla έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο. Την ίδια στιγμή στην πίσω μεριά του εγγράφου παρουσιάζεται ο στόχος πωλήσεων που έχει οριστεί στις -μόλις- 90 μονάδες.

Προφανώς η γνησιότητα του συγκεκριμένου εγγράφου δεν μπορεί να την αποδειχθεί, όμως, όπως και έχει είναι μια εξέλιξη που ορίζει έναν χρονικό ορίζοντα για την έλευση του hot hatch. Το αν αυτός o ορίζοντας ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είναι κάτι που θα το μάθουμε σύντομα. 

Δείτε το video...