Ειδική έκδοση “Valiance Black Steel” για το Land Rover Defender


Η ολλανδική εταιρεία «Heritage Custom» δημιούργησε μια ξεχωριστή εξοπλιστική έκδοση για το νέο Land Rover Defender που ονομάζει «Valiance Black Steel», η οποία διακρίνεται για τον χαρακτήρα της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 23/1/2022

Η «Heritage Custom» είναι μια εταιρεία την οποία ίδρυσε ο σχεδιαστής Niels van Roij με σκοπό την αισθητική και εξοπλιστική αναβάθμιση κάποιων μοντέλων τα οποία ήδη έχουν έντονο χαρακτήρα.

Κυρίως ασχολείται με τη βελτίωση των μοντέλων της Land Rover και το καινούργιο Defender είναι αυτό με το οποίο καταπιάστηκαν αυτήν τη φορά. Οι βελτιώσεις αφορούν τόσο στην τρίθυρη όσο και στην πεντάθυρη εκδοχή τού μοντέλου και έχουν να κάνουν με τον χρωματισμό του αμαξώματος και τα υλικά στο εσωτερικό τού αυτοκινήτου.

Έτσι, το Land Rover Defender «Valiance Black Steel» είναι βαμμένο σε αποκλειστικό για την έκδοση μαύρο χρώμα το οποίο ονομάζεται «Santorini Black», ενώ σε ορισμένα σημεία τού αμαξώματος υπάρχουν επιφάνειες που παραπέμπουν σε μαύρο χάλυβα.

Το εμπορικό σήμα τής Heritage Custom υπάρχει τόσο στο καπό όσο και σε άλλα σημεία του αμαξώματος, όπως και στους αποκλειστικής σχεδίασης τροχούς ελαφρού κράματος 22 ιντσών οι οποίοι ονομάζονται «Supersonic» λόγω της διαμόρφωσής τους. 

Η εταιρεία έχει επέμβει και στο κάλυμμα των LED φώτων, εμπρός και πίσω, με σκοπό να τα κάνει πιο σκούρα ώστε να δείχνουν πιο χαρακτηριστικά και να είναι σε οπτική σύνδεση με το αμάξωμα του οχήματος.

Το εσωτερικό τού Land Rover Defender είναι επενδεδυμένο με καλής ποιότητας μαύρο δέρμα στο οποίο υπάρχουν λευκές ραφές για αντίθεση. Το πλαστικό στο ταμπλό και τις πόρτες είναι επίσης στο ίδιο χρώμα και διαθέτει εμφανείς βίδες για την προσαρμογή του, ώστε να προσδίδει έναν χαρακτήρα αξίας από το παρελθόν.

Για όποιον ενδιαφέρεται, η Heritage Custom κοστολογεί το Land Rover Defender «Valiance Black Steel» τουλάχιστον στα 124.950 ευρώ. Ωστόσο, έχει ανακοινώσει ότι έχουν πουληθεί όλα τα οχήματα που πρόκειται να κατασκευάσει.