Έκανε το λάθος να πειράξει τα φρένα ενός Tesla και κατέληξε στο νοσοκομείο (video)


Tα carbon-ceramic φρένα που ταίριαξε στο Tesla Model S Plaid δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε και έτσι το ηλεκτρικό βγήκε εκτός πίστας με ταχύτητα 270 km/h!

  • 12/7/2022

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες». Ο Youtuber Cheyenne Lord ωστόσο μάλλον δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο ρητό και θέλησε να πιάσει στα χέρια του ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής και να προχωρήσει σε κάποιες -όχι και τόσο επιτυχημένες- παρεμβάσεις.

Έχοντας κάνει διάφορα... τρελά πάνω στο ηλεκτρικό sedan ο άνθρωπος που τρέχει το κανάλι "Chillin’ with Chet" στο YouTube, αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να προχωρήσει στην εγκατάσταση ενός νέου σετ carbon-ceramic φρένων, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Ο οδηγός μπήκε στην πίστα για να δοκιμάσει τη μετατροπή ωστόσο μετά από μερικούς γρήγορους γύρους διαπίστωσε ότι τα φρένα είχαν ανεβάσει θερμοκρασία και δεν λειτουργούσαν, με αποτέλεσμα να βγει εκτός και να «καρφωθεί» με 270 km/h πάνω στο προστατευτικό τοίχωμα με ελαστικά. 

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε πως είχε σπάσει πέντε πλευρά και είχε τραυματίσει το γόνατο του.

Δείτε το video με τη σύγκρουση…

Πηγή: YouTube/ Chillin’ with Chet