Εκπληκτική μινιατούρα σε κλίμακα 1:8 της Mercedes 300 SL με... 19.900 ευρώ!


Το εκπληκτικής λεπτομέρειας διόραμα μοντέλο σε κλίμακα 1:8, που αναπαριστά την πανέμορφη και ιστορική Mercedes 300SL της δεκαετίας του 50’, διατίθεται έναντι 19.900 ευρώ.

  • 11/6/2021

Η Mercedes 300SL είναι πιθανώς ένα από τα ομορφότερα μοντέλα της εταιρείας και όχι μόνο. Πέρα από την όμορφη σιλουέτα του γερμανικού coupe, που μπορεί να ακούγεται κάπως υποκειμενικό, οι πόρτες οι οποίες άνοιγαν κάθετα (gullwing) ήταν πάντα ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά, που την έκαναν να ξεχωρίζει. Για να μην αναφέρουμε ότι κατασκευάστηκαν συνολικά 3.000 μονάδες μόνο.

Αν είστε λοιπόν λάτρεις του μοντέλου (W198) σαν εμάς ή είστε από τους υπερτυχερούς που διαθέτουν μία στο γκαράζ τους, θα χαρείτε ιδιαίτερα όταν μάθετε πως ανάμεσα στη συλλογή των αξεσουάρ για τους θιασώτες των κλασσικών, βρίσκεται αυτό το πανέμορφο μοντέλο διόραμα της Mercedes 300SL, σε κλίμακα 1:8.

Είναι κατασκευασμένο έτσι, ώστε να φαίνεται η φθορά πάνω του για να μοιάζει πιο φυσικό, ενώ διαθέτει και τις παραμικρές λεπτομέρειες από το φυσικό μοντέλο. Από τα πιο καλοφτιαγμένα αντίστοιχα διοράματα που μπορεί να αγοράσει κανείς από το Amalgam Car Collection website.

Βέβαια, όταν ακούσετε το κόστος του, μπορεί να νιώσετε ένα μούδιασμα κάτω από τη γλώσσα, το σαγόνι ή …και κάπου αλλού. Το αυτοκόλλητο με την τιμή του αναγράφει …19.900 ευρώ! Αν το θεωρήσετε ακριβό, να σας πληροφορήσουμε πως διατίθεται και άλλα μικρότερα μοντέλα σε 1:24, 1:38 και 1:43 στα παιχνιδάδικα, με 7.90 ευρώ, από την ιστορική 300SL μέχρι την τελευταία R 231.

Επιπλέον, στο Amalgam Collection, θα βρείτε στιλό, clips, δερμάτινες ταξιδιωτικές τσάντες και πολλά άλλα διακοσμητικά και αξεσουάρ για την αγαπημένη σας φίρμα.