Eκπληκτικό video: Δείτε μια Corvette 1.060 ίππων σε ατέλειωτα drift


Μία ορεινή διαδρομή, ένας απίστευτος οδηγός, και μία "τρελαμένη" Corvette C6 δημιουργούν ένα υπέροχο θέαμα για όσους αγαπούν την οδήγηση στο όριο.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 14/10/2018

Υπάρχουν πολλοί που μπορούν να πηγαίνουν διαρκώς με το πλάι, με τον Ken Block να είναι ίσως ο πιο προβεβλημένος από αυτό το παράξενο star system του παγκόσμιου drift. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος και για άλλους ήρωες αυτής της ιδιαίτερης "χορευτικής" οδήγησης.

Στην περίπτωσή μας έχουμε ένα εξαιρετικής αισθητικής video με μία Corvette C6, η οποία μετά από πολλές χειρουργικές και άλλες επεμβάσεις έχει φθάσει στους 1.060 ίππους και ένας θεός ξέρει πόση ροπή, ικανή να λιώσει ένα σετ ελαστικών μέσα σε λίγα λεπτά. 

Οδηγός της τρελαμένης Vette είναι ο Matt Field, και όπως βλέπουμε κατέχει το σπορ σε κορυφαίο βαθμό. Η ομάδα του αποφάσισε να κάνει όλη αυτή την επίδειξη σε έναν κανονικό δρόμο, με τα τυπικά χασίματα, τις μπαριέρες και το στενό οδόστρωμα, έτσι ώστε να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Το τελικό αποτέλεσμα τους δικαιώνει απόλυτα, καθώς πέρα από τις ικανότητες του οδηγού, μεγάλο ρόλο παίζει και το εξαιρετικό γύρισμα (ο άνθρωπος που χειριζόταν το drone είναι πραγματικά μεγάλος "μάστορας").

Απολαύστε 3 λεπτά καθαρής petrolhead  αισθητικής και μία Corvette που "χορεύει" μοναδικά σε μια στενή ορεινή ανάβαση.