Εξαγριωμένος οδηγός BMW εμβολίζει με μίσος ένα Ford (Video)


Ένα ακόμα επεισόδιο βίαιης συμπεριφοράς καταγράφηκε στους δρόμους τους Los Angeles με αρνητικούς πρωταγωνιστές μια λευκή BMW Σειρά 7 και ένα ταπεινό Ford F-150.

  • 7/3/2020

Τα επεισόδια βίας με πρωταγωνιστές οδηγούς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών είναι πλέον ένα συχνό φαινόμενο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα περιστατικά η εξέλιξη των οποίων ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ποιος θα περίμενε, λοιπόν, ότι ο οδηγός μιας πολυτελέστατης BMW Σειράς 7 θα έβαζε στο στόχαστρό του ένα ταπεινό Ford F-150 επιχειρώντας να λύσει τις διαφορές του με τον οδηγό του αμερικανικού pick-up με έναν απερίσκεπτο και άκρως επικίνδυνο τρόπο.

Μετά την αρχική σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, ο οδηγός της λευκής BMW Σειράς 7 στράφηκε εναντίον του Ford F-150, εμβολίζοντάς το με σκοπό είτε να το ακινητοποιήσει είτε να του προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες υλικές ζημιές.

Η κοκορομαχία των δύο αυτοκινήτων κράτησε αρκετά δευτερόλεπτα και μάλλον από τύχη δεν ενεπλάκησαν στο συμβάν και άλλα οχήματα που μοιραζόντουσαν εκείνη τη στιγμή το ίδιο κομμάτι ασφάλτου.