Εξαιρετική επιτυχία για το 2o Connected Cars Conference


ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ "ΔΙΑΣΥΣΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΝΤΡΟ ΣΤΟ 2Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ CONNECTED CARS, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.

  • 25/10/2018

Oλοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία και υψηλό ενδιαφέρον το 2ο Connected Cars Conference την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 στο Anais Club, στη Βαρυμπόμπη. Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη συμμετείχαν στο συνέδριο, όπου παρουσιάστηκαν οι τάσεις και οι προοπτικές των Connected Cars και αναδείχθηκαν επίκαιρα θέματα και όλες οι επερχόμενες εξελίξεις στο διεθνές περιβάλλον και στην Ελλάδα για τους κλάδους αυτοκινήτων, αυτοκινητοδρόμων, τηλεπικοινωνιών και ασφαλίσεων.  

O Viktor Irle, Co-founder and Market Analyst at EV-volumes, ο οποίος μετέφερε στο κοινό όλα τα δεδομένα σχετικά με την παγκόσμια τάση των plug-in οχημάτων καθώς επίσης και τις προοπτικές  που θα υπάρξουν για αυτά στο άμεσο μέλλον μέσα στην ΕΕ.
O Viktor Irle, Co-founder and Market Analyst at EV-volumes, ο οποίος μετέφερε στο κοινό όλα τα δεδομένα σχετικά με την παγκόσμια τάση των plug-in οχημάτων καθώς επίσης και τις προοπτικές που θα υπάρξουν για αυτά στο άμεσο μέλλον μέσα στην ΕΕ.

Οι συζητήσεις στη διάρκεια της ημέρας εστιάστηκαν σε θέματα αιχμής και έρευνας για την ικανότητα του αυτοκινήτου να προσφέρει: i) Συνδεσιμότητα, που αφορά στη διαδραστικότητα του οχήματος με το δρόμο  και το ρόλο των υποδομών, της τεχνολογίας στο αυτοκίνητο και στις μεταφορές με βάση και το 5G Vision, τη χαρτογράφηση τεχνολογιών για ασφαλείς και έξυπνες μεταφορές κ.ά., ii) Αστική Βιωσιμότητα, που αφορά στις υποδομές της «έξυπνης» πόλης, στην Ηλεκτροκίνηση και στο ρόλο που διαδραματίζει η συνδεσιμότητα κ.ά. και iii) Δημόσια Υγεία - Τι νέο έρχεται από τον κλάδο των Ασφαλειών, κ.ά.  

Καθοριστικές υπήρξαν οι τοποθετήσεις των Keynote Speakers Viktor Irle, Co-founder and Market Analyst at EV-volumes, ο οποίος μετέφερε στο κοινό όλα τα δεδομένα σχετικά με την παγκόσμια τάση των plug-in οχημάτων καθώς επίσης και τις προοπτικές  που θα υπάρξουν για αυτά στο άμεσο μέλλον μέσα στην ΕΕ, αλλά και του Erik Lorentzen, Ηead of Analysis and Consultancy, Norwegian EV Association, ο οποίος ανέλυσε το μοντέλο κινήτρων που πρέπει να δώσει η πολιτεία για την αύξηση της ηλεκτροκίνησης. 

O Erik Lorentzen, Ηead of Analysis and Consultancy, Norwegian EV Association, ανέλυσε το μοντέλο κινήτρων που πρέπει να δώσει η πολιτεία για την αύξηση της ηλεκτροκίνησης.
O Erik Lorentzen, Ηead of Analysis and Consultancy, Norwegian EV Association, ανέλυσε το μοντέλο κινήτρων που πρέπει να δώσει η πολιτεία για την αύξηση της ηλεκτροκίνησης.

Στον υπαίθριο χώρο στην είσοδο του Anais Club φιλοξενήθηκαν τα νέα προηγμένα μοντέλα BMW i3 BEV, Smart EQ Fortwo Passion Coupe, Nissan LEAF Acenta, Jaguar I-PACE S και Porsche Cayenne E-Hybrid,  όπου οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να νιώσουν την πολυτέλεια, τη διαδραστικότητα και τη διασκέδαση που προσφέρουν στους επιβάτες τους.

Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου ήταν η HERTZ και Χορηγοί οι HELLASTRON και INTRACOM TELECOM.