Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Χαϊδάρι την Κυριακή (28/5) εξαιτίας αγώνα δρόμου


Δείτε σε ποιες λεωφόρους και οδούς του Δήμου Χαϊδαρίου θα εφαρμοστούν συγκεκριμένα μέτρα της Τροχαίας.

  • 27/5/2023

Η Κυριακή είναι παραδοσιακά μια ημέρα που πραγματοποιούνται αρκετές εκδηλώσεις και μία εξ’ αυτών είναι προγραμματισμένη και για τις 28 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «ΧΑΪΔΑΡΙ RUN 2023», με αποτέλεσμα η Τροχαία να ανακοινώνει ότι θα εφαρμοστούν προσωρινές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 10:00 ως τις 12:00 της Κυριακής (28/5) στις παρακάτω οδούς και Λεωφόρους περιοχής Δήμου Χαϊδαρίου:

Στρ. Καραϊσκάκη - Φαβιέρου - Αγ. Τριάδος - Ρίμινι - Πλουτάρχου - Πατρών - Δερβενακίων - Θησέως - Πύλου - Πλάτωνος - Μπουμπουλίνας - Άνδρου - Γ. Παπανδρέου - Αγ. Παρασκευής - Σύρου - Κυπρίων Αγωνιστών - Λ. Αθηνών - Μυστρά - Βασιλείου Βουλγαροκτόνου - Κομνηνών - Τροίας - Ιεράς Μονής - Κυπρίων Αγωνιστών - Αρεοπόλεως - Σατωβριάνδου - Ιερά Οδός - Αγωνιστών Στρατοπέδου - Χίου - Πλουτάρχου - Παύλου Μελά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τροχαία δεν εξειδικεύει τα μέτρα που θα ισχύουν, προφανώς επειδή όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη του αγώνα δρόμου. Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και ολική διακοπή κυκλοφορίας, εκτός από περιορισμό πλάτους του οδοστρώματος σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ωστόσο, καλεί τους οδηγούς των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.