Ελαστικά της Pirelli για το συλλεκτικό Moncenisio


Το περιορισμένης παραγωγής δημιούργημα του Studiotorino που βασίζεται στην Porsche Cayman S.

  • 11/6/2013

Η Pirelli, που κατά παράδοση συνεργάζεται στενά με σχεδιαστές αυτοκινήτων ειδικής παραγγελίας, θα εφοδιάσει με ελαστικά το τελευταίο προϊόν του Studiotorino: την έκδοση περιορισμένης παραγωγής Moncenisio που βασίζεται στην Porsche Cayman S.

Το νέο “Fine Sports Car” (Υψηλής Αισθητικής & Ποιότητας Σπορ Αυτοκίνητο) της Ιταλικής φίρμας θα διατίθεται από το Νοέμβριο με ελαστικά P Zero σε διαστάσεις 235/35R20 μπροστά και 265/35R20 πίσω.

Τα ελαστικά υπερυψηλών επιδόσεων της Pirelli ταιριάζουν άριστα στο σπορ ταμπεραμέντο και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της Moncenisio. Η μετατροπή του νέου αυτοκινήτου σε αποκλειστική έκδοση περιορισμένης παραγωγής έγινε υπό την ευθύνη του σχεδιαστή Daniele Gaglione και προσθέτει μία νέα στυλιστική πρόταση στη γκάμα προηγούμενων δημιουργιών του Studiotorino: RK Spider και RK Coupe από το 2005 και το 2006.

Το όνομα του νέου αυτοκινήτου προέρχεται από ένα πασίγνωστο  Αλπικό πέρασμα της περιοχής Piemonte στη Β. Ιταλία. Αυτό έχει γίνει διάσημο όχι μόνο λόγω του ιστορικού αγώνα ‘Susa-Moncenisio’, που παραδοσιακά θεωρείται η πρώτη ανάβαση στον κόσμο, αλλά και για το απίθανο μπλε της λίμνης: ένα χρώμα από το οποίο είναι εμπνευσμένη η Moncenisio.

Το νέο αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί σε 20 αριθμημένα αντίτυπα και θα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ιδιαίτερες επιθυμίες και τα γούστα των πελατών.