Ένα εξάτροχο Jeep 750 ίππων έτοιμο για την αποκάλυψη


Ένα εξάτροχο Jeep απόδοσης 750 ίππων δείχνει έτοιμο για την Αποκάλυψη, ντύνοντας τις εξεζητημένες τεχνικές προδιαγραφές του με την απαιτούμενη πολυτέλεια.

  • 23/3/2021

Ως γνωστόν η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής λατρεύει την υπερβολή, οι οποία τις περισσότερες φορές εκφράζεται μέσα από το μέγεθος των αυτοκινήτων και τις εξεζητημένες προδιαγραφές τους.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι το εξάτροχο Jeep των 750 ίππων έχει καταγωγή την Florida των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής μόνο εντύπωση δεν θα πρέπει να μας προκαλεί.

Το εικονιζόμενο εξάτροχο offroader υπογράφει η άσημη Apocalypse Manufacturing, η οποία τοποθέτησε έναν επιπλέον άξονα μετάδοσης και έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα χωρητικότητας 6,2 λίτρων κάτω από το καπό του.

Ο τελευταίος αποδίδει 750 ίππους και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν έχουν υπάρξει αναβαθμίσεις στο σύστημα μετάδοσης και φυσικά τις αναρτήσεις.

Αυτό που μπορεί κανείς να δηλώσει με σιγουριά είναι η υπερβολή έχει χτυπήσει και τον θάλαμο επιβατών του αμερικανικού offroader, το οποίο επιχειρεί σε επίπεδο πολυτέλειας να ακολουθήσει το παράδειγμα της Mercedes-Benz G-Class.

O παραλληλισμός δεν είναι τυχαίος, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει ανάλογες υλοποιήσεις που είχαν αφετηρία τη γερμανική πρόταση.

Στην περίπτωση, βέβαια, του εξάτροχου Jeep, o… λογαριασμός δεν φτάνει το ίδιο ψηλά αγγίζοντας τα 200.000 δολάρια.