Ένα εντυπωσιακό Mitsubishi Lancer από το μέλλον


Αν αναρωτιέστε πώς μπορεί να μοιάζει ένα Mitshubishi Lancer βγαλμένο από το μέλλον, τότε την απάντηση δίνει το ψηφιακό δημιούργημα του Enoch Gonzales.

  • 16/2/2021

Μπορεί η Mitsubishi να έχει ήδη ανακοινώσει τη σταδιακή αποχώρησή της από την ευρωπαϊκή αγορά, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν συνεχίζει να απασχολεί το παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα.

Προτάσεις όπως το Mitsubishi Lancer διαθέτουν μια αξιοσημείωτη πορεία εντός και εκτός ιαπωνικών συνόρων την οποία δεν μπορεί κανείς να διαγράψει από τη μία στιγμή στην άλλη.

 Έτσι, λοιπόν, ο ταλαντούχος σχεδιαστή Enoch Gonzales θέλησε να δώσει συνέχεια στη δυναστεία του Mitsubishi Lancer παρουσιάζοντας, έστω και στον ψηφιακό κόσμο, την επόμενη γενιά του αυτοκινήτου.

Ένα αυθεντικό sportsedan που δεν απέχει σημαντικά από την πραγματικότητα όντας έτοιμο να περάσει στη γραμμή παραγωγής. Άλλωστε μια πρόταση με τις προδιαγραφές του ψηφιακού δημιουργήματος του Enoch Gonzales λείπει όχι μόνο από την γκάμα της Mitsubishi αλλά και από τον στόλο του ομίλου στον οποίο ανήκει η ιαπωνική φίρμα.

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που κάποιοι οραματίζονται την επιστροφή του Lancer στη γραμμή παραγωγής και την εξέλιξη εκδόσεων που θα μπορούσαν να φέρουν στις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός τους τα διακριτικά EVO, ο όμιλος Renault-Nissan έχει άλλα προβλήματα να λύσει, με τους Ιάπωνες να αναζητούν τον νέο τους ρόλο στη συμμαχία και τους Γάλλους να έχουν ήδη χαράξει πορεία για το μέλλον, επενδύοντας στις ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος φίρμες που έχουν στα χέρια τους.

Όσο για τη Mitsubishi, η απόφαση να αποχωρήσει από την ευρωπαϊκή αγορά μπορεί να της χαρίσει τη δυνατότητα να ανασυνταχτεί και να εστιάσει σε εκείνους τους τομείς που μπορεί να γίνει ανταγωνιστική.