Ένα Golf VIII με ποδοσφαιρική υπογραφή!


O ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας Joachim Löw εμφανίζεται συχνά στις παρουσιάσεις νέων μοντέλων της Volkswagen. Αυτή τη φορά όμως το πήγε λίγο παραπέρα.

  • 26/10/2019

Συχνά σε εκθέσεις αυτοκινήτου και σε λανσαρίσματα έχουμε δει τον εκκεντρικό προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας να παρίσταται ως καλεσμένος της Volkswagen. Πρόσφατο παράδειγμα με το λανσάρισμα του I.D.3. Όμως αυτή τη φορά τόσο η εταιρία όσο και ο ίδιος το πήγαν λίγο παραπέρα. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες όχι μόνο παρέστη στο λανσάρισμα του νέου Volkswagen Golf 8ης γενιάς αλλά συμμετείχε και στην κατασκευή ενός εξ’ αυτών φορώντας τη στολή του εργάτη και βιδώνοντας το ειδικό κάλυμμα που προστατεύει τον άξονα μετάδοσης.

Με την ευκαιρία μπορούμε να πάρουμε και μια πρώτης τάξεως εικόνα από τα… εσώψυχα του νέου Golf 8 και της πλατφόρμας MQB. Ένα είναι σίγουρο: παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της πολυαγαπημένης τους Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, οι Γερμανοί στηρίζουν τον Löw και αν τούτο το Golf πουληθεί στη Γερμανία θα έχει κάνει τον κάτοχό του –μάλλον χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος- ιδιοκτήτη ενός συλλεκτικού με "ποδοσφαιρική υπογραφή" Golf!