Ένα κομβόι από πανέμορφες Ferrari ετοιμάζεται να «οργώσει» τον θεσσαλικό κάμπο


Από τις 20 έως και τις 23 Οκτωβρίου η μεγαλύτερη λέσχη ιδιοκτήτων Ferrari στην Ιταλία, η Passione Rossa, επισκέπτεται την Καρδίτσα, το Μουζάκι και τη Λίμνη Πλαστήρα. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του tour.

  • 19/10/2022

Το μεγαλύτερο club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari, το «Passione Rossa», ετοιμάζεται για ακόμα μία χρονιά να επισκεφτεί την Ελλάδα, με τη Θεσσαλία να μπαίνει φέτος σε πρώτο πλάνο. Όπως ανακοίνωσε η λέσχη, η φετινή επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως 23 Οκτωβρίου 2022 και θα έχει επίκεντρο το ξενοδοχείο «Mouzaki Palace Hotel & Spa».

Εκτός από το Μουζάκι, όπου το club θα επισκεφθεί για πρώτη φορά, το «κομβόι» με τις Ferrari θα περάσει από τη Λίμνη Πλαστήρα και την Καρδίτσα, με το tour να υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας (ΠΕ Καρδίτσας), τους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου, Λίμνης Πλαστήρα και μιας σειράς χορηγών.

Όσοι βρεθούν στο δρόμο του «PASSIONE ROSSA THESSALY TOUR 2022» θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά 30 μοναδικά μοντέλα της Ferrari μεταξύ των οποίων θα είναι οι 458 spider, 812 Superfast, F8 Tributo, 458 Speciale, Mondial, 456GT κ.α.

Η εν Ελλάδι «παρέλαση» του δημοφιλέστερου club της Ferrari ξεκίνησε το 2018 στην Κέρκυρα, τα Ιωάννινα και το Μέτσοβο, ενώ το 2019 μεταφέρθηκε στην Πάτρα. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον Πειραιά αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας.

Λίγο καιρό νωρίτερα ο πρόεδρος της ιταλικής λέσχης, Fabio Barone, είχε προετοιμάσει το έδαφος με την παρουσία μίας πανέμορφης Ferrari F8 Tributo στην Χαλκίδα.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, η φετινή περιοδεία αποτελεί μια δράση εξωστρέφειας των εμπλεκομένων φορέων που έχει σκοπό να τοποθετήσει την ευρύτερη περιοχή ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

16:30 – 19:00: Δημόσια παρουσίαση του Ferrari Club «Passione Rossa» στο κοινό και στους δημοσιογράφους στο πάρκινγκ του «Mouzaki Palace Hotel & Spa».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

11:30 – 14:30: Δημόσια παρουσίαση στην Πλαζ Πεζούλας (Λίμνη Πλαστήρα).

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

11:00 – 14:30: Δημόσια παρουσίαση στην Πλατεία Πλαστήρα (Καρδίτσα).

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

16:30 – 18:30: Δημοτικό παρκινγκ του Δήμου Μουζακίου