Ένα παλιό Land Rover γίνεται... τζακούζι


Στον βωμό του Airbnb όλα μπορούν να γίνουν, ακόμα και ένα παλιό Land Rover να μετατραπεί σε ένα τζακούζι σε συνδυασμό με ένα σούπερ τροχόσπιτο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 24/11/2019

Σκοτώνουν τα παλιά Land Rover όταν γεράσουν; Μάλλον όχι, αφού όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που μας έρχονται από την Βρετανία, αν υπάρχουν καλές ιδέες και κάμποσα χρήματα, μπορούν να αποκτήσουν  και μια δεύτερη ζωή, ως μπανιέρες.

Οι φωτό προέρχονται από την πλατφόρμα του AirBnb όπου η παρεχόμενη "κατοικία" αποτελείται από ένα πολύ άνετο τροχόσπιτο και ένα εξωτερικό τζακούζι. Η ιδιαιτερότητα εδώ είναι ότι αυτό το ζεστό μπάνιο είναι φτιαγμένο πάνω σε ένα αρχαίο Land Rover που δίνει το κουρασμένο του σαρκίο για να μετατραπεί σε κάτι τόσο διαφορετικό.

Από το παλιό Series IIA κλασικό Land Rover αφαιρέθηκαν ο κινητήρας και όλα τα μηχανικά μέρη, και προστέθηκε μία αντλία νερού. Η καμπίνα στεγανώθηκε με προσοχή ενώ υπάρχει και ειδική πρόβλεψη για την θέρμανση το νερού. Εξίσου καλά είναι εξοπλισμένο και το τροχόσπιτο, με όλες τις ανέσεις και μία δόση vintage πολυτέλειας. 

Το όλο θέαμα σε συνδυασμό με το τροχόσπιτο, αν και παράξενο έχει μια δική του γοητεία, και σίγουρα θα είναι περιζήτητο στην πλατφόρμα του Airbnb. Μάλιστα η βαθμολογία που έχει πάρει είναι 4,93, έχοντας στους περισσότερους τομείς σχεδόν άριστα. Η πλατφόρμα το δείχνει κλεισμένο για το επόμενο διάστημα, και μία "γεμάτη" εβδομάδα κάπου στις αρχές της άνοιξης φέρνει το κόστος περίπου στα 900 ευρώ.