Ένα Suzuki Jimny που επιστρέφει στις "ρίζες" του


Βουτιά στο ένδοξο παρελθόν και συγκεκριμένα στα '70s κάνει ένα μεταμορφωμένο Suzuki Jimny, ψάχνοντας νέο αγοραστή που θα απολαύσει κάθε πτυχή της “πολυσχιδούς” προσωπικότητάς του.

  • 31/12/2021

“Roots” είναι η ονομασία του bodykit με το οποίο έχει "ντυθεί" το Suzuki Jimny που πωλείται αυτές τις ημέρες στην Ιαπωνία και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον για την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Το συγκεκριμένο bodykit προέρχεται από την εταιρία DAMD και έχει πάει το δεξιοτίμονο off-road σε άλλο επίπεδο ομορφιάς, αγγίζοντας τις πτυχές του ένδοξου παρελθόντος και πιο συγκεκριμένα το πρώτης γενιάς μοντέλο LJ10 που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του '70.

Από αυτό το μοντέλο έχει προέλθει και ο σχεδιασμός της νέας μάσκας που δένει αρμονικά με τους μεταλλικούς προφυλακτήρες. Μάλιστα, στον πίσω έχουν τοποθετηθεί στρογγυλά φώτα που κάνουν ακόμα πιο έντονη τη retro αίσθηση. Το καπό έχει “φουσκώσει” αρκετά δίνοντας έξτρα πόντους “αγριάδας” ενώ στις ζάντες έχει επιλεχθεί μια τετράδα Crimson Dean 16 ιντσών με χωμάτινα ελαστικά Monster Mad Warrior.

Το εξωτερικό σύνολο δένει φανταστικά με τον μπεζ χρωματισμό “Chiffon” και την τεράστια μπάρα οροφής πάνω στην οποία έχει τοποθετηθεί σκηνή της Alludoa. “Πειραγματάκια” δέχθηκε και το σύστημα αναρτήσεων και έχουν φέρει το Jimny σε απόσταση 24.8 cm από το έδαφος.

Προχωρώντας στο εσωτερικό συναντάμε την κεντρική οθόνη αφής 8 ιντσών, ηχεία της Focal, ποτηροθήκες τοποθετημένες μπροστά απ' τους αεραγωγούς καθώς και λευκή δερμάτινη ταπετσαρία στα καθίσματα. Κάτω από το καπό έχουμε τον κλασικό ατμοσφαιρικό VVT χωρητικότητας 1.5L ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και αποδίδει 102 PS και 130 Nm ροπής.

Το συγκεκριμένο Suzuki Jimny είναι προς πώληση μέσω της σελίδας t-style08.com και αν έχετε κάποιον γνωστό στην Ιαπωνία μπορεί να προχωρήσει στην αγορά του καταβάλλοντας το ποσό των 18.800€.