Ένα Tesla με γονίδια Ferrari


Τι σχέση μπορεί να έχει το Tesla Roadster με τη Ferrari Roma; Θεωρητικά καμία, μην βιαστείτε ωστόσο να απαντήσετε πριν δείτε το σχεδιαστικό πρωτότυπο του loic3ldrawing.

  • ΠΗΓΗ: ΙG USER loic3ldrawing
  • 12/5/2020

Πολύ σύντομα η Tesla θα διαθέτει την πρώτη μονάδα παραγωγής στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Στην καρδιά μιας ηπείρου στην οποία εδρεύουν οι βασικοί ανταγωνιστές της καλιφορνέζικης φίρμας αλλά και οι πλέον ξακουστοί κατασκευαστές υπεραυτοκινήτων.

Κι αν μέχρι σήμερα κανείς δεν θα τολμούσε να τοποθετήσει μια πρόταση της Tesla δίπλα ή απέναντι σε εκείνες της Ferrari, o ταλαντούχος σχεδιαστής γνωστός στον κόσμο του Instagram με την «κωδική» ονομασία loic3ldrawing τόλμησε όχι να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο που επιχειρεί να συνδυάσει τα χαρακτηριστικά του Tesla Roadster με εκείνα της Ferrari Roma.

Το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό, μιας και η απλότητα των γραμμών της Tesla παντρεύεται με την εξωτική γοητεία του ιταλικού supercar, επιτυγχάνοντας την απόλυτη ισορροπία.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν το σχεδιαστικό υβρίδιο του loic3ldrawing δεν φτάσει ποτέ έως τη γραμμή παραγωγής, πράγμα που είναι και το πλέον πιθανό, ελάχιστα αυτό μπορεί να μειώσει την αξία του.