Ένας τρελός γύρος με μονοθέσιο στη βρεγμένη κόλαση του Nurburgring (Video)


O επικεφαλής εκπαιδευτών της σχολής οδήγησης της θρυλικής πίστας του Nurburgring δίνει ρεσιτάλ πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου στη βρεγμένη άσφαλτο της πράσινης κόλασης.

  • 8/10/2020

Όχι τυχαία θεωρείται το απαιτητικότερο πεδίο δοκιμών του πλανήτη. Η απόλυτη πρόκληση για ότι κινείται πάνω σε αυτόν τον κόσμο σε δύο ή σε τέσσερις τροχούς. Μια πραγματική κόλαση σε πράσινο φόντο ή αν προτιμάτε ένας ονειρικός προορισμός για όλους τους πιστούς οπαδούς της αυτοκίνησης.

Ο λόγος για τη θρυλική πίστα του Nurburgring και για τα μαρτυρικά 20,81 χιλιόμετρα μια διαδρομής που δείχνει ικανή να σε ταξιδέψει από το παράδεισο στην κόλαση. Αυτό έρχεται να μας υπενθυμίσει το in car video του επικεφαλής εκπαιδευτών της γερμανικής πίστας, ο οποίος βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου μια τυπική, φθινοπωρινή και ως εκ τούτου βροχερή ημέρα.

Ακούγεται απλό για κάποιον που δεν έχει εικόνα των προκλήσεων που καλείσαι να αντιμετωπίσεις στο οδόστρωμα του Nurburgring Nordschleife, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι βρεγμένο. Βέβαια, ο Adreas Gulden δεν είναι κάποιος τυχαίος, γνωρίζοντας τη διαδρομή των 20,8 χιλιομέτρων καλύτερα και από την παλάμη του δεξιού χεριού του, ωστόσο, ακόμα υπό αυτή τη συνθήκη, η παράσταση του Γερμανού εκπαιδευτή στη βρεγμένη άσφαλτο του Nurburgring είναι εκπληκτική.

Σε αυτό το σημείο θα σας επισημαίναμε ότι δεν θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι από όλα αυτά στο… σπίτι, με δεδομένη ωστόσο την απόσταση που μας χωρίζει από το Nurburgring και της δυσκολίας απόκτησης ενός μονοθεσίου, μάλλον δεν κινδυνεύετε από τον παρορμητισμό σας. Για καλό και για κακό πάντως απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη...

Διαβάστε ακόμα:

Terrakhana: Δείτε τα "όργια" του Ken Block στην έρημο! (Video)