Ενισχύεται η παρουσία της FIAT στο διαδίκτυο


Πλήρως ανανεωμένο, το καινούργιο site της Fiat είναι ήδη σε λειτουργία, για την καλύτερη πληροφόρηση του κοινού γύρω από τα προϊόντα και τις δραστηριότητες της Fiat, σε μια εποχή όπου η διαδικτυακή πληροφόρηση γίνεται όλο και πιο σημαντική.

  • 15/2/2012

Πλήρως ανανεωμένο, το καινούργιο site της FIAT είναι ήδη σε λειτουργία, για την καλύτερη πληροφόρηση του κοινού γύρω από τα προϊόντα και τις δραστηριότητες της FIAT, σε μια εποχή όπου η διαδικτυακή πληροφόρηση γίνεται όλο και πιο σημαντική.

Στο ριζικά ανανεωμένο site μπορεί ο επισκέπτης να αντλήσει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα μοντέλα της μάρκας, όπως τους τιμοκαταλόγους, τεχνικά και προϊοντικά χαρακτηριστικά, καθώς και φωτογραφικό υλικό. Μπορεί επίσης να βλέπει ειδήσεις από τη δραστηριότητα της FIAT, να ανακαλύψει τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της, αλλά και να μάθει λεπτομέρειες για την ιστορία της. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.fiat.gr για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Συνεπής όμως στην παρακολούθηση των σύγχρονων τάσεων στην επικοινωνία και με δεδομένο ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, η FIAT ξεκινά την παρουσία της και στο Facebook και ανοίγει ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με τους φίλους της.

Η σελίδα www.facebook.com/FiatGreece ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά με φωτογραφίες, videos και νέα της μάρκας. Όλα τα προϊοντικά νέα ανακοινώνονται άμεσα στη fan page (νέα μοντέλα και εκδόσεις, προσφορές και χρηματοδοτικές λύσεις). Επιπλέον, μέσω αυτής μπορεί κανείς να ενημερώνεται για επίσημες και ανεπίσημες εκδηλώσεις, συναντήσεις κλπ. Φυσικά από τις online δραστηριότητες δε θα λείψουν και διαγωνισμοί με εκπλήξεις και πλούσια δώρα.

Με την παρουσία της στο Facebook, η FIAT επιδιώκει να στήσει ένα δίκτυο ανθρώπων που αγαπούν τη μάρκα και τα αυτοκίνητά της και να ενισχύσει την επικοινωνία μεταξύ τους, τη συμμετοχή και την αλληλεπίδραση. Επισκεφθείτε τη σελίδα της FIAT στο Facebook, κάντε Like και ακολουθείστε την πορεία της μάρκας.