Εννέα σύγχρονα SUV σε μία εκτός δρόμου κόντρα (βίντεο)


Το κανάλι SUV Battle στο YouTube ανέβασε ένα ενδιαφέρον βίντεο με τη μάχη των δημοφιλέστερων SUV σήμερα, σε ένα πεδίο εκτός δρόμου. Τι μπορεί να καταφέρει το καθένα;

  • 30/11/2020

Τα SUV αποτελούν τα τελευταία χρόνια το μεγάλο trend στην αγορά του αυτοκινήτου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί τούτου. Γνωρίζουμε επίσης πως η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών τους δεν σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν σε εκτός δρόμου χρήση.

Απλά εκτιμούν τον όγκο, τις μεταφορικές δυνατότητες και την υπερυψωμένη θέση οδήγησης για να προχωρήσουν στη επιλογή τους. Τι γίνεται όμως με εκείνους τους λίγους που θα τολμήσουν να πατήσουν χώμα;

Το κανάλι SUV Battle στο YouTube αποφάσισε να εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο, υποβάλλοντας μία σειρά από SUV σε εκτός δρόμου χρήση.

Εδώ θα πούμε εξαρχής ότι το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι απόλυτα αποδεκτό, καθώς δεν φορούσαν όλα τα μοντέλα τα ίδια ελαστικά, ενώ και η πίστα με την πάροδο της ώρας γινόταν ολοένα και πιο απαιτητική. Παρόλα αυτά, μπορούν να εξαχθούν ενδιαφέροντα συμπεράσματα για το κάθε όχημα.

Το όλο βίντεο ξεπερνάει σε διάρκεια τη μισή ώρα, οπότε καταλαβαίνετε ότι έχετε να δείτε αρκετό υλικό. Από την πλευρά μας δεν πρόκειται να σας μαρτυρήσουμε το νικητή. Εάν σας αρέσει το off road ή σκοπεύετε σύντομα να αγοράσετεκάποιο SUV, έχετε σίγουρα ένα καλό λόγο να πατήσετε το play.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς στέκεται το Toyota GR Yaris απέναντι στο Honda Civic Type R;

Ατελείωτα drift με την Mercedes-AMG C63 Black Series (video)