Εντεκάχρονος κλέβει σχολικό λεωφορείo και καταδιώκεται (Video)


Ένα ακόμα… ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ένας εντεκάχρονος έκλεψε ένα σχολικό λεωφορείο προκαλώντας μια άνευ προηγουμένου καταδίωξη.

  • 13/10/2020

Σκηνές από μια χολιγουντιανή παραγωγή έζησαν όσοι είχαν την τύχη ή την ατυχία να βρεθούν στους δρόμους της Λουζιάνα, οπού ένα σχολικόλεωφορείο κυκλοφορούσε έχοντας στο τιμόνι του ένα παιδί έντεκα χρονών.

Άγνωστο πώς, ο εντεκάχρονος έκλεψε το σχολικό βγαίνοντας στους δρόμους της αμερικανικής πόλης, όπου και εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Η περιπέτεια ωστόσο είχε και συνέχεια, καθώς ο εντεκάχρονος δεν ακινητοποίησε το όχημα γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια κινηματογραφική καταδίωξη διάρκειας 30 λεπτών.

Και όπως όλες οι καταδιώξεις, έτσι και αυτή, δεν είχαν αίσιο τέλος, αν και με έναν εντεκάχρονο στο τιμόνι ενός σχολικού τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ χειρότερα.

Ο εντεκάχρονος έχασε τον έλεγχο του σχολικού λεωφορείου με αποτέλεσμα να καταλήξει στην αγκαλιά ενός τεράστιου δέντρου χωρίς να τραυματιστεί ο ίδιος ή κάποιος περαστικός.

Φυσικά ο δράστης συνελήφθη και παρά το νεαρό της ηλικίας του, δύσκολα θα αποφύγει τις συνέπειες του νόμου.