Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το νέο Ford Ranger Raptor σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! (Video)


Το νέο Ford Ranger Raptor αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια δύο ειδικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το νέο Ford Ranger Raptor θα μπορείτε να το δείτε από κοντά στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαΐου.

  • 18/5/2022

Η επόμενη γενιά του Ford Ranger Raptor, του απόλυτου pick-up μοντέλου της Ευρωπαϊκής αγοράς, αποκαλύφθηκε με απόλυτη επιτυχία και για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια δύο ειδικών εκδηλώσεων οι οποίες έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center στην Αθήνα και της Ford Βροχίδης - Χατζής Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη.

Ο παρευρισκόμενοι και στα δύο event είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για την «Build Tough» φιλοσοφία του νέου Ranger Raptor, το οποίο έρχεται να «χτίσει» πάνω στην κορυφαία παράδοση του προκατόχου του φέρνοντας μαζί του, στη δεύτερη κατά σειρά γενιά του, μία πλειάδα βελτιώσεων και αναβαθμίσεων, που θα συναρπάσουν ακόμα περισσότερο τους λάτρεις των επιδόσεων και της απόλυτης περιπέτειας τόσο εντός όσο και εκτός της ασφάλτου.

Το νέο υπερ-όπλο της Fordμε τον εντυπωσιακό 3.0L EcoBoost βενζινοκινητήρα των 288 ίππων και το αγωνιστικό ταμπεραμέντο που φέρει την υπογραφή της Ford Performance, φιλοξενήθηκε στα πλαίσιο των ειδικών αυτών event στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center στην Αθήνα και της Ford Βροχίδης - Χατζής Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη.

Γνωρίστε από κοντά το νέο Ford Ranger Raptor στο The Mall Athens

Το απόλυτο pick-up μοντέλο της Ford Performance θα δώσει βροντερό παρών το προσεχές Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαΐου στην Αθήνα, στο επίπεδο 1 του γνωστού εμπορικού κέντρου The Mall Athens, στο Μαρούσι.

Δίπλα στο επιβλητικό, τολμηρό και δυναμικό νέο Ranger Raptor, θα βρίσκεται το Σάββατο 21 Μαΐου, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 20:00 μ.μ., το εκπαιδευμένο προσωπικό της Ford, το οποίο θα είναι εκεί προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτόγνωρες δυνατότητες, τις προηγμένες τεχνολογίες αλλά και λεπτομέρειες για τα κορυφαία χαρακτηριστικά του πιο σκληροτράχηλου και δυναμικού οχήματος στην Ευρώπη στην κατηγορία των pick-up αυτοκινήτων.