Εντυπωσιακό: Δύο Ford Mustang μονομαχούν ντριφτάροντας σε ασφάλτινη ανάβαση! (video)


Οι αναβάσεις έχουν πάντα θέαμα, πόσο μάλλον όταν γίνονται με συνεχή ντριφταρίσματα από δύο supercars σε σχεδόν παράλληλη διάταξη.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 24/12/2022

O γνωστός superstar του drift, Vaughn Gittin Jr. και ο teammate του στο πρωτάθλημα Formula Drift, Chelsea DeNofa, αποφάσισαν να επιδείξουν για άλλη μια φορά τις ικανότητές τους στο ντριφτάρισμα.

Αυτή τη φορά «μονομάχησαν», οδηγώντας τα Ford Mustang RTR Spec-D τους, σε έναν στενό, ασφάλτινο, ορεινό δρόμο. Μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά παρακολουθώντας το video, μπορείτε να διαπιστώσετε πόσο δύσκολο είναι να κινείσαι σχεδόν συνέχεια ντριφτάροντας, με τα δύο pony σε απόσταση αναπνοής.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της διαδρομής, άλλαξαν και θέσεις, κατόπιν σχετικού νεύματος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η σύγκρουση θα ήταν αναπόφευκτη.

Η δυσκολία του εγχειρήματος - αλλά και της βιντεοσκόπησής του - αυξήθηκε από τον ήλιο, που σε πολλά σημεία της διαδρομής ενοχλούσε τους οδηγούς, αλλά και τον καπνό από τα ελαστικά που «έλιωναν» στην άσφαλτο.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή το Mustang του DeNofa πήρε φωτιά! Η δημιουργία του video είχε πολλές δυσκολίες και έγινε τμηματικά, πριν στη συνέχεια ενωθούν όλα τα κομμάτια για να βγει το τελικό αποτέλεσμα.

Απολαύστε τη «μονομαχία» αλλά δείτε και τη διαδικασία που απαιτήθηκε για να δημιουργηθεί η συνολική λήψη, στο video που ανέβηκε στο κανάλι του Vaughn Gittin Jr. στο YouTube.