Έπεσαν βράχοι στην Κακιά Σκάλα - Έκλεισε η Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου (video)


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δύο αυτοκίνητα προσέκρουσαν στους βράχους, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί.

  • 1/12/2022

Πτώση βράχων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/12) στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα.

«Εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα έχει εφαρμοστεί εδώ και λίγη ώρα με εντολή της Τροχαίας, λόγω πτώσης βράχων στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού.

Δείτε το video από το σημείο, που ανήρτησε το Korinthostv.gr στο κανάλι του στο YouTube:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η πτώση των βράχων έλαβε χώρα περίπου στις 04:30. Μάλιστα, δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω τους, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Η διοχέτευση της κυκλοφορίας προς Αθήνα στην Παλιά Εθνική Οδό, έφερε, αναπόφευκτα, μεγάλες καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων και ουρές εκατοντάδων μέτρων, την ώρα που συνεργεία προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές για να «ανοίξει» η νέα εθνική οδός.

Παρακολουθείστε το ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ για την πρόσκρουση των οχημάτων:

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ από το σημείο που έκλεισε η Εθνική Οδός: