Επίσημο: Δεν θα υπάρξει πασχαλινή έξοδος φέτος!


ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 29/3/2020

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγη ώρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ξεκαθάρισε ότι η ισχύς της καραντίνας θα επεκταθεί και μέσα στο Πάσχα. 

Οπότε με βάση αυτό απέκλεισε κάθε δυνατότητα να υπάρξει η τυπική πασχαλινή έξοδος των Αθηναίων. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα».

Μάλιστα όπως πρόσθεσε, αύριο θα εκδοθεί ειδική εγκύκλιος προς τους κτηνοτρόφους και σφαγείς ότι δεν θα γίνει φέτος η τυπική κατανάλωση αμνοεριφίων, οπότε να λάβουν τα μέτρα τους.

Όπως είπε ο ίδιος η μέχρι στιγμή διαχείριση της κρίσης έχει πάει αρκετά καλά και θα ήταν μεγάλο λάθος να μεταφερθούν κρούσματα του ιού από την Αθήνα στην επαρχία και να μεταδοθεί ανεξέλεγκτα ο ιός. Τέλος κάλεσε τους πολίτες να κάνουν υπομονή έναν μήνα ακόμα.