Επιστροφή στα πάτρια εδάφη - Η μεγάλη γιορτή του VW GTI αποκτά νέο «σπίτι»


Η Volkswagen μεταφέρει την θρυλική συνάντηση των φίλων του GTI από τη αυστριακή λίμνη Wörthersee, στην έδρα της εταιρείας στο Wolfsburg. 

  • 3/3/2023

GTI – αυτά τα τρία γράμματα αντιπροσωπεύουν τον σπορ χαρακτήρα, τα συναισθήματα και τη δυναμική της Volkswagen για σχεδόν μισό αιώνα. Η κοινότητα των θαυμαστών σε όλο τον κόσμο συνεχίζει να μεγαλώνει μέχρι σήμερα και οι οπαδοί της μάρκας συναντώνται τακτικά και ανταλλάσσουν πληροφορίες μεταξύ τους. Από το 1982, η μεγαλύτερη συνάντηση GTI πραγματοποιείται παραδοσιακά στη λίμνη Wörthersee στην Αυστρία, αλλά ο τοπικός δήμος Maria Wörth αποφάσισε ότι δεν θέλει πλέον να φιλοξενεί την ετήσια εκδήλωση.

Η Volkswagen δεν έμεινε με σταυρωμένα στα χέρια και αποφάσισε να συνεχίσει αυτή την παράδοση στο Wolfsburg από την επόμενη χρονιά. Εκτός από τις παρουσιάσεις οχημάτων, τα θεάματα και τις συναντήσεις συλλόγων, θα υπάρξουν πολλές άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και εκπλήξεις για τους λάτρεις του GTI.

Οι περιοχές και οι υποδομές στο Wolfsburg προσφέρουν ιδανικές προϋποθέσεις για την υποδοχή μεγάλου αριθμού επισκεπτών με τα οχήματά τους. Με το σύνθημα «Coming Home», η Volkswagen θα κάνει το Wolfsburg το νέο σπίτι της GTI κοινότητας .

«Οι οπαδοί των GTI έχουν μεγάλη σημασία για τη Volkswagen και γι' αυτό η συναναστροφή μαζί τους είναι πολύ σημαντική για εμάς», δήλωσε η Imelda Labbé, μέλος του τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Volkswagen Passenger Cars και συνέχισε: 

«Για αυτόν τον λόγο  αφού δυστυχώς ακυρώθηκε η συνάντηση GTI στη λίμνη Wörthersee, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στην κοινότητα ένα νέο «σπίτι» στο Wolfsburg. Κατά τον προγραμματισμό της εκδήλωσης, θέλουμε επίσης να λάβουμε υπόψη τις ιδέες των θαυμαστών, γιατί πάνω από όλα θα πρέπει να είναι μια συνάντηση για αυτούς. Αντίστοιχα, σίγουρα θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μερικά highlights και εκπλήξεις την επόμενη χρονιά».