Επίθεση στον πρωθυπουργό της Βρετανίας - Εμφανίστηκε σε σποτ να μην φοράει ζώνη ασφαλείας (video)


Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, ο Rishi Sunak μίλησε για ένα λάθος της στιγμής και ξεκαθάρισε ότι όλοι πρέπει να φορούν ζώνη όταν μπαίνουν στο αυτοκίνητο.

  • 20/1/2023

Πυρά δέχεται τις τελευταίες ώρες ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Rishi Sunak για video που ανέβηκε στα προσωπικά του social media και τον δείχνει να είναι μέσα σε κινούμενο όχημα χωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας. 

Συγκεκριμένα το κλιπ έχει διάρκεια ενός λεπτού και δείχνει τον Sunak να κάθεται στην πίσω σειρά καθισμάτων του πρωθυπουργικό οχήματος μιλώντας στους πολίτες για οικονομικά θέματα της χώρας, ενώ συνοδεύεται από αστυνομικές δυνάμεις. Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, ο ίδιος μίλησε για ένα λάθος που δεν πρόκειται να συμβεί ξανά ενώ ξεκαθάρισε ότι όλοι πρέπει να φορούν ζώνη ασφαλείας όταν μπαίνουν στο αυτοκίνητο. 

Το πρόστιμο που προβλέπει ο ΚΟΚ της χώρας για όσους δεν φορούν ζώνη μπορεί να φτάσει και τις 500 λίρες που σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία αντιστοιχούν σε περίπου 570 ευρώ.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως τον περασμένο Οκτώβριο η Υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Katherine Fletcher είχε βάλει στο τραπέζι το σενάριο αφαίρεσης πόντων σε όσους δεν φορούν ζώνη ασφαλείας. 

Δείτε το video…