Επτάχρονος μοιράζει... κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα


ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΠΤΑΧΡΟΝΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

  • 2/8/2020

Τον νόμο στα χέρια του αποφάσισε να πάρει ένας επτάχρονος Βρετανός μετά και την απώλεια της γάτας του από έναν ασυνείδητο οδηγό ο οποίος κινείτο με υπερβολική ταχύτητα στον δρόμο που περνούσε έξω από το σπίτι του.

Ο Harry Cannell θέλησε να βάλει ένα τέλος στην παραβατικότητα των οδηγών, επιδοκιμάζοντας όσους σέβονται το όριο το όριο των 48 χλμ./ώρα και αποδοκιμάζοντας εκείνους που το παραβιάζουν

Η δραστηριότητα του επτάχρονου τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών αρχών της περιοχής, οι οποίες έστειλαν ένα περιπολικό δίνοντας την ευκαιρία στον ατρόμητο «μικρό» να δοκιμάσει ένα πραγματικό ραντάρ εντοπισμού ταχύτητας.

Μάλιστα σε όσους ελέγχους πραγματοποιήθηκαν εκείνη την ημέρα, δεν εντοπίστηκε κανένας παραβάτης γεγονός που αναδεικνύει ότι η μεθοδολογία του επτάχρονου Βρετανού είχε εξαιρετικά αποτελέσματα.

«Ο Χάρι ενθαρρύνει την οδική ασφάλεια και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα όρια ταχύτητας στον δρόμο του. Πιστεύουμε ότι θα γίνει ένας σπουδαίος αστυνομικός», σημείωσε με δημοσίευσή της στα κοινωνικά δίκτυα οι αρχές του Norfolk Constabulary.

Ο επτάχρονος Harry Cannell δεν διατήρησε τον εξοπλισμό των αστυνομικών αρχών, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει το έργο του, αποτρέποντας τους οδηγούς που περνούν από τον δρόμο του σπιτιού του να παραβιάζουν το όριο ταχύτητας.