Έρχεται σειρά για τη ζωή του Enzo Ferrari από τον δημουργό του 'Peaky Blinders'


Το Apple TV έδωσε το «πράσινο φως» για την παραγωγή μίας σειράς για τη ζωή του Enzo Ferrari, με τον δημουργό της πετυχημένης σειράς 'Peaky Blinders' στο «τιμόνι». 

  • 14/7/2022

Μετά την επικείμενη ταινία με θέμα τη Formula 1, πρωταγωνιστή τον Brad Pitt και παραγωγό τον Lewis Hamilton, το Apple TV έχει δώσει το ΟΚ και για ακόμα μία παραγωγή με θέμα το αυτοκίνητο.

Πρόκειται για μία σειρά με θέμα τη ζωή του Enzo Ferrari, και συγκεκριμένα πέντε χρόνια και πέντε θανάτους στην πορεία του μεγάλου Ιταλού στο πόσο του επικεφαλής της ομώνυμης εταιρείας κι αγωνιστικής ομάδας, την περίοδο 1956-1961.

Στη σκηνοθεσία θα βρεθεί ο Stefano Sollima, με τον δημιουργό της σειράς 'Peaky Blinders', Steven Knight, στην παραγωγή.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αποδώσω μια τόσο υποβλητική ιστορία για αυτόν τον θρυλικό άνδρα και την εμβληματική εταιρεία του», είπε ο Knight. «Η εντελώς ασυνήθιστη ζωή του Enzo Ferrari καθορίστηκε από το δραματικό προσωπικό και επαγγελματικό του ταξίδι και η Ferrari είναι η έκφραση ενός απίστευτα περίπλοκου και συναρπαστικού ανθρώπου».

Παράλληλα, υπάρχει ήδη στα σκαριά μία ταινία με θέμα τη ζωή του Ferrari, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Adam Driver, μαζί με τις Penélope Cruz και Shailene Woodley.