Έρχεται το pickup της Hyundai


ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ SANTA-CRUZ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020.

  • 14/7/2016

Έχει περάσει περισσότερο από ένα έτος που η κορεάτικη εταιρία θα έπρεπε να είχε ανακοινώσει ήδη το νέο της pickup το οποίο θα είναι βασισμένο στο πρωτότυπο Santa-Cruz.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Παρότι η καθυστέρηση αυτή είχε οδηγήσει εν μέρει στο συμπέρασμα ότι μάλλον το project δεν βάδιζε σε πολύ καλό δρόμο, τελικά οι νέες πληροφορίες θέλουν το νέο pickup της Hyundai να είναι πραγματικότητα μέχρι το 2020.  

Πίσω στον Ιανουάριο του 2015, ο πρόεδρος της Hyundai Motor America και CEO Dave Zuchowski, είχε πει σε μία συνέντευξη ότι το project για ένα pickup είχε πάρει την έγκριση των ιθυνόντων και το μόνο που έμενε ήταν να ανακοινωθεί και επίσημα. Όλοι τότε περίμεναν ότι το νέο pickup θα ανακοινωνόταν τους αμέσως επόμενους μήνες. 

Τελικά κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και όλοι πίστευαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το project. Μέχρι πρόσφατα που νέες αναφορές του Scott Grant, του CΕO της Hyundai στην Αυστραλία, λένε ότι το project ναι μεν θα υλοποιηθεί αλλά η Κορέα το έχει προγραμματίσει για αργότερα από ότι αρχικά προγραμματιζόταν.

Όποτε μπορεί να μην το δούμε στο άμεσο μέλλον, αλλά η Hyundai είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει τον αντίπαλο του Ford Ranger και Toyota Hilux.