Εσείς θα δίνατε το "πράσινο φως" σε αυτό το αυτοκίνητο;


Αυτό το σχέδιο υποτίθεται πως θα ήταν μια πρώτη γεύση από το νέο Dodge που θα έμπαινε στην παραγωγή στα επόμενα χρόνια.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 26/3/2020

Ωστόσο, το αφεντικό της Fiat-Chrysler Automobiles απέρριψε το σχέδιο αυτό που θα αποτελούσε τον μπούσουλα για το νέο Dodge Challenger που κυκλοφορεί εδώ και πάνω από μια δεκαετία στους αμερικανικούς -και όχι μόνο- δρόμους.

Έτσι, ο επικεφαλής σχεδίασης της FCA αποφάσισε να εκφράσει την δική του απογοήτευση αλλά και της ομάδας του ανεβάζοντας το σκίτσο στο Instagram. «Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να σας αποκαλύψουμε ένα μελλοντικό προϊόν της εταιρίας μας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια εξαίρεση για ένα πειραματικό σχέδιο που κόπηκε επειδή ο σχεδιαστής αποφάσισε να κρατήσει το μπροστινό σπόιλερ. Με το κίτρινο χρώμα.

Ο Gilles βρίσκεται στο τιμόνι της σχεδιαστικής ομάδας της FCA τα τελευταία πέντε χρόνια και υπάρχουν δύο τινά: ή να τον έχει ενοχλήσει πολύ η απόρριψη του σχεδίου ή απλά να κάνει χιούμορ στα social media.

Πάντως, υπάρχει και η περίπτωση με αυτό τον τρόπο η Dodge να θέλει να βολιδοσκοπήσει τις αντιδράσεις του κοινού και να πράξει ανάλογα για το νέο της Challenger. Προσωπικά θα του έδινα το πράσινο φως για την παραγωγή, αλά αφού έκοβα το χαμηλό σπλίτερ που μας παραπέμπει σε γκρέιτερ. Φαντάζεστε πόσο θα άντεχε σε δρόμους όπως οι ελληνικοί;