Εσείς θα ντύνατε την Lamborghini Urus με …γούνα, όπως η Kim Kardashian;


Η συγκεκριμένη Lamborghini Urus με την επένδυση από γούνα στο αμάξωμα, αλλά και στο εσωτερικό ανήκει στην Αμερικανίδα celebrity, ωστόσο δεν είναι η μοναδική περίπτωση διάσημων που έχουν αγγίξει τα όρια του "κιτς" με τις παρεμβάσεις στα αυτοκίνητά τους.

  • 14/6/2021

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει το αυτοκίνητό του όπως επιθυμεί. Το έχει πληρώσει, ανήκει στην κατοχή του και δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να περιορίζει τις επεμβάσεις στην εξωτερική του εμφάνιση. Όμως δεν γίνεται να αφήσουμε ασχολίαστη αυτή την Lamborghini Urus, που ανήκει στην Kim Kardashian και είναι ντυμένη με λευκή γούνα.

Ναι, καλά ακούσατε , γούνα, όπως το βανάκι από την κινηματογραφική ταινία, «Ο Ηλίθιος και Ο Πανηλίθιος». Βέβαια, άλλο να αναφερόμαστε σε μια κωμωδία και άλλο σε ένα προσωπικό αυτοκίνητο μιας διασημότητας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη Lamborghini έχει γίνει έτσι για να διαφημίσει το μαγαζί της Kardashian’s, Skims.

Η… γουνώδης Urus προέρχεται από το Instagram της Kardashian και αν ανατρέξει κάποιος και στις επόμενες σελίδες με τις φωτογραφίες της θα ανακαλύψει και άλλες πιο ενδιαφέρουσες εικόνες. Εκτός από τις ζάντες, με γούνα είναι καλυμμένα και σημεία του εσωτερικού, όπως τα καθίσματα και το τιμόνι. Ειλικρινά, δεν γνωρίζουμε κατά πόσο επιτρέπονται όλα αυτά. Αλλά περί ορέξεως…

Και για να είμαστε δίκαιοι, η Urus δεν είναι το μόνο αυτοκίνητο ενός δημοφιλούς προσώπου που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Γιατί αν ψάξετε λίγο για την Corvette C8 του Jordan Clarkson, την Rolls-Royce του Justin Bieber ή το Ford SVT Lightning της Lady Gaga, αλλά και τη συλλογή του Kevin Hart, θα βρείτε πολύ πιο «περίεργα» κατασκευάσματα.

Τελικά μάλλον δεν έχει να κάνει με τη φήμη ή τα χρήματα, αλλά με την προσωπικότητα.