Εταιρεία αναζητά υποψήφιο για να δει όλα τα Fast & Furious έναντι 1.000 δολ.


Προφανώς η αποστολή του δεν θα είναι τόσο απλή αφού στη συγκεκριμένη ιστορία υπάρχει ένα τεράστιο «αλλά».

  • 14/5/2023

Ο πυρετός «Fast and Furious» έχει χτυπήσει κόκκινο αφού στις 19 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της 10ης ταινίας του δημοφιλούς franchise. Εκμεταλλευόμενη αυτό το hype, η online πλατφόρμα οικονομικών συμβούλων FinanceBuzz, ανακοίνωσε ότι αναζητά υποψήφιο που θα κάτσει και θα δει όλες τις ταινίες της σειράς, θα ξοδέψει δηλαδή πάνω από 20 ώρες μπροστά στην οθόνη, ανταμείβοντάς τον με το ποσό των 1.000 δολαρίων.

Η αποστολή του δεν είναι απλή. O άνθρωπος που θα επιλεγεί δεν θα κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ του με ποπ κορν και αναψυκτικό. Θα πρέπει να έχει μπροστά του χαρτί και στυλό για να καταγράψει αναλυτικά όλα τα τροχαία ατυχήματα που γίνονται στα φιλμ!

Παράλληλα η εταιρεία επιθυμεί να μάθει μέσα από την καταγραφή αν ο ρυθμός που γίνονται τα τροχαία στη σειρά αυξάνεται ή μειώνεται κατά τη εξέλιξη του franchise. Συνεπώς αυτός που θα κληθεί να φέρει σε πέρας την αποστολή θα πρέπει να καταγράφει αναλυτικά κάθε τροχαίο, τις ζημιές που γίνονται στα αυτοκίνητα αλλά και τον αριθμό των οχημάτων που εμπλέκονται.

Η Finance Buzz τονίζει ότι θα δώσει επιπλέον 100 δολ. προκειμένου να καλύψει τα έξοδα από τα σνακς που θα καταναλώσει ο θεατής αλλά και το εισιτήριο που θα πρέπει να πληρώσει για να δει τη νέα ταινία όταν θα βγει στους κινηματογράφους.

Οι σημειώσεις που θα κρατήσει θα χρησιμοποιηθούν από τη FinanceBuzz για να παρουσιάσει έρευνα σχετικά με την ασφαλιστική κάλυψη των τροχαίων στις ταινίες Fast and Furiοus και την οποία θα δημοσιεύσει τους επόμενους μήνες.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή και να διεκδικήσουν τα 1.100 δολάρια θα πρέπει να είναι κάτοικοι των ΗΠΑ, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να συμπληρώσουν μια φόρμα που θα βρουν στην επίσημη σελίδα της FinanceBuzz.

Η διορία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 19 Μαΐου και ο «εκλεκτός» θα ειδοποιηθεί έως και τις 26 Μαΐου με e-mail. Έκτοτε θα έχει διορία δύο εβδομάδων για να στείλει τις σημειώσεις του στην εταιρεία και να πιστωθεί το ποσό στον λογαριασμό του.