Eτήσιo συνέδριo Business Unit Fiat/Lancia/LCV


Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε τα ετήσιo συνέδριo της επιχειρηματικής μονάδας Fiat/Lancia/LCV στις 6 Φεβρουαρίου στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Ledra Marriot.
  • 13/2/2004
&00 Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε τα ετήσιo συνέδριo της επιχειρηματικής μονάδας Fiat/Lancia/LCV στις 6 Φεβρουαρίου στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Ledra Marriot.
Το συνέδριο άνοιξε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Auto Hellas, κος Γεράσιμος Δόριζας, ενώ ακολούθησαν παρουσιάσεις των διευθυντών των τμημάτων Marketing, Eπικοινωνίας, Αftersales, Πωλήσεων και Aνταλλακτικών καθώς και του Γενικού Διευθυντή της Fiat Credit.

Το 2004 είναι χρονιά γεμάτη νέα μοντέλα για την επιχειρηματική μονάδα της Fiat/Lancia/LCV και ως φυσικό, οι παρουσιάσεις του συνεδρίου αλλά και η συζήτηση με το δίκτυο των διανομέων είχε ως επίκεντρο την πολιτική και τους στόχους της μονάδας σε σχέση με τα νέα προΐόντα.
Έχοντας πλήρη γκάμα με την προσθήκη των νέων Fiat Panda (αυτοκίνητο της Χρονιάς 2004), Fiat Idea, Lancia Ypsilon, αλλά και των ανανεωμένων Fiat Punto, Fiat Doblo και Fiat Stilo με τους νέους κινητήρες 1.4, καθώς και νέων μοντέλων που πρόκειται να προστεθούν αργότερα μέσα στο έτος, όπως το νέο Fiat Multipla και το μικρό πολυμορφικό της Lancia, Lancia B-MPV, δίκτυο και εταιρεία θέτουν υψηλούς στόχους για το 2004.
Μετά τη λήξη του συνεδρίου, παρατέθηκε γεύμα στο "Κτήμα Μάρκου", όπου έγινε και η ετήσια απονομή των βραβείων στα μέλη εκείνα του δικτύου που κατόρθωσαν να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα μέσα στο 2003. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:
- ΝΑΘΕΝΑΣ ΑΕΒΕ για την συνολική απόδοσή και λειτουργία της για το έτος 2003.
- ΛΑΜΔΑ Α.Ε. για το μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων FIAT για το έτος 2003 και για την καλύτερη επίδοση εταιρικών πωλήσεων για το έτος 2003.
- AUTO KAΛΤΣΙΟΣ ΑΕΒΕ για το μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων LANCIA για το έτος 2003.
- ΣΠΥΚΑΡ Α.Ε. για το μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων επαγγελματικών αυτοκινήτων για το έτος 2003.
-Σ. ΚΕΜΟΣ Ε.Π.Ε. για την καλύτερη επίδοση λιανικών πωλήσεων για το έτος 2003.
- AUTO CENTER A.E. για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς αυτοκινήτων FIAT για το έτος 2003.
- AΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ A.E. για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς αυτοκινήτων LANCIA για το έτος 2003.
- ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ Ε.Π.Ε. για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς επαγγελματικών αυτοκινήτων για το έτος 2003
- ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε. για το μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων AUTOEXPERT για το έτος 2003 και για τις υπηρεσίες της στο πρόγραμμα AUTONOMY για το έτος 2003.
- ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε. για την καλύτερη επίδοση C.S.I. για το έτος 2003 και για την καλύτερη επίδοση AFTER SALES για το έτος 2003.
- AUTOSTRADA Α.Ε. για την καλύτερη επίδοση AFTER SALES για το έτος 2003.

e-go.gr