Eτήσιο Συνέδριο Δικτύου Fiat/Lancia/Alfa Romeo


Σε κλίμα αισιοδοξίας για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου των Ολοκληρωμένων Συγκροτημάτων Fiat/Lancia και Alfa Romeo στις 7 Φεβρουαρίου στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Sofitel. To συνέδριο άνοιξε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Auto Hellas, Κος Γεράσιμος Δόριζας.
  • 11/2/2005
&00 Σε κλίμα αισιοδοξίας για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου των Ολοκληρωμένων Συγκροτημάτων Fiat/Lancia και Alfa Romeo στις 7 Φεβρουαρίου στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Sofitel. To συνέδριο άνοιξε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Auto Hellas, Κος Γεράσιμος Δόριζας.
Η παρουσίαση του συνεδρίου από πλευράς των στελεχών της Εμπορικής Διεύθυνσης και της Διεύθυνσης Marketing της Fiat Auto Hellas και η συζήτηση με το Δίκτυο των Διανομέων είχαν ως επίκεντρο την τοποθέτηση της εταιρείας στην αγορά και τον καθορισμό της νέας στρατηγικής σε σχέση με τα νέα προϊόντα.
Με γκάμα εμπλουτισμένη από το πρόσφατο λανσάρισμα των νέων μοντέλων Fiat Panda 4x4 και Lancia Musa, και αναμένοντας αργότερα μέσα στο νέο έτος καινούρια και ανανεωμένα μοντέλα όπως Νέα Alfa Romeo 147, Alfa Romeo Crosswagon, Nέα Alfa Romeo 156, Alfa Romeo Brera, Fiat Panda Suv, Nέο Fiat Doblo', Νέο Fiat Punto, Fiat Croma, Lancia Ypsilon Bicolore, δίκτυο και εταιρεία έθεσαν σημαντικούς στόχους για το 2005.
Kατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε και η ετήσια απονομή των βραβείων στα μέλη εκείνα του Δικτύου που κατόρθωσαν να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα μέσα στο 2004.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι :
· ΛΑΜΔΑ Α.Ε για τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων αυτοκίνητων FIAT για το 2004 και τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων αυτοκινήτων Lancia για το 2004.
· ΣΠΥΚΑΡ Α.Ε για τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων αυτοκίνητων FIAT για το 2004, και τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων Επαγγελματικών Αυτοκινήτων Fiat για το 2004, τον μεγαλύτερο αριθμό συμβολαίων Autoexpert για το 2004 καθώς και την καλύτερη διαχείριση εταιρικών πωλήσεων για το 2004.
- ΕΜΙΚΟ Α.Ε. για τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων αυτοκινήτων Alfa Romeo για το 2004.
- Σ.ΚΕΜΟΣ Ε.Π.Ε για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς λιανικών πωλήσεων FIAT για το 2004.
- ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς λιανικών πωλήσεων Alfa Romeo για το 2004.
- ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Α.Ε για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς λιανικών πωλήσεων Lancia για το 2004.
-ΤΕΧΝΟΚΡΕΤΑ Α.Ε για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς Επαγγελματικών Αυτοκινήτων Fiat για το 2004 και ως καλύτερο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα για το 2004.

e-go.gr